Fotografie Plus: Verrassende fotoworkshops

Heb je een camera en ben je klaar voor een uitdaging? In deze nieuwe verrassingscursus ontdek je verschillende aspecten van digitale fotografie. Vijf docenten leren je met een frisse blik kijken naar je vertrouwde omgeving! Een cursus door vijf verschillende docenten betekent natuurlijk vijf verschillende uitdagingen. Laat je verrassen!

Wat ga je doen?
Onder leiding van docent Erik Boot gaan we aan de slag met straatportretten. Dit gegeven kun je op eindeloos veel verschillende manieren invullen. Dit jaar kijken we naar de mogelijkheden van beweging in je beeld, waarmee we de dynamiek van het straatbeeld op een bijzondere manier in beeld kunnen brengen. Rozanne Houtveen duikt in de fascinerende wereld van de macrofotografie en neemt je mee om op locatie te fotograferen. Leonie Muller gaat aan de slag met compositie. Compositie is de ordening van beeldelementen in een vlak. In je foto kan je de kijker met je compositie door het beeld leiden en bepalen waar de aandacht naartoe gaat. Wat maakt nou een interessante compositie en hoe kan je die aandacht sturen? Met verschillende leuke oefeningen leer je een bewuste compositie maken. Docent Ellen van Doorn neemt je mee in de wereld van de modelfotografie met aanwezigheid van een professioneel model. De omgang met model, poses en tips en tricks van het portretteren komen aan bod. Tot slot maak je bij Sabine van der Veeken kennis met de geënsceneerde fotografie: ontdek je eigen creativiteit in een surrealistische wereld!
 
Iets voor jou?
Vind je fotografie leuk en houd je van verrassingen? Dan is deze cursus echt iets voor jou! Zowel beginners als gevorderde cursisten kunnen deelnemen: iedereen leert op zijn eigen niveau.
Deze cursus is elk jaar anders en kun je gerust meerdere jaren volgen!
 
Extra info
De lessen vinden om de week plaats.

Voorbereid naar je eerste les!
Neem je eigen camera mee! Verder heb je niets nodig.

Docent(en)

Zaterdag 10:00 Startdatum: 01-10-2022

Groepsnummer213220.61
DagZaterdag
OmschrijvingVerrassende workshops fotografie
TypeSPECIALS
NiveauBeg / Verv / Gev
Startdatum01-10-2022
Einddatum27-05-2023
Starttijd10:00
Eindtijd12:00
Minimum Leeftijd18
Maximale Leeftijd99
Jaar2022
Lessen15
LocatieNieuwe Veste (NV Lokaal B8)
BeschikbaarheidVOLDOENDE
Investering270,00
Prijs per les18
PRINT