Aanbod lessen & cursussen 2022 - 2023

Zie je iets wat je leuk vindt? Schrijf je dan snel in!

Zero Waste Week

Leven zonder afval? Dat kan! | 2 t/m 8 juli

Zomerlezen 2022

Zomerlezen 2022

win een kinderfeestje

Aanbod lessen en cursussen 2022 - 2023


Vanaf september start ons nieuwe cursusjaar.

We hebben weer een mooi aanbod lessen en cursussen muziek, dans, beeldend, theater, musical en meer voor je klaar staan! Inschrijven is vanaf nu al …

Theaterklas kort 15-18 jaar

Een korte intensieve acteertraining om je theatertalent te ontdekken of je spel te verbreden en nieuwe speelstijlen uit te proberen.  

Voor wie?
Voor jongeren die kennis willen maken met …

Moderne dans beginners

Wil je al jaren dansen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je graag op een vloeiende, natuurlijke en eigen manier bewegen op muziek? Modern beginners is een heerlijke start.

Voor wie?
Je …

Proefles Muziek

Zelf muziek maken is leuk, maar welk instrument kies je uit? Een proefles kan je helpen deze keuze te maken. Hiermee kun je uitproberen of een instrument bij je past. 

Een proefles kun je …

​Jaarverslag 2021

Cultuur maakt het leven zoveel mooier. Daarom wil Nieuwe Veste jouw zintuigen op het gebied van taal, creativiteit en kunst prikkelen. Dat doen we samen met andere organisaties in de stad. 

Improvisatietheater Basis

Een energieke spelcursus van 15 lessen gebaseerd op de improvisatievorm Theatersport van Keith Johnstone. Nog niet veel ervaring? Geen punt, want in deze spelcursus gaat het vooral om …