Wedstrijd voor jong schrijftalent

Voor jongeren van 15 t/m 24 jaar | meedoen kan tot 1 april

Dicht vanwege maatregelen coronavirus

Meer informatie

win een kinderfeestje

Proefles Muziek

Zelf muziek maken is leuk, maar welk instrument kies je uit? Een proefles kan je helpen deze keuze te maken. Hiermee kun je uitproberen of een instrument bij je past. 

Een proefles kun je aanvragen via het aanvraagformulier op onze website of bij de receptiebalie van NIeuwe Veste in de Molenstraat te Breda.

Hoe werkt het?
Na het aanvragen van een proefles neemt een van onze docenten contact met je op om een afspraak te maken. 

Vrij schilderen

Je hebt geen teken- en schilderervaring nodig om voor deze cursus te kiezen. Belangrijker is de manier waarop je je creativiteit aanboort. Als je verlangt naar vrijheid, expressie, toeval, eigenzinnigheid en avontuur, dan heeft deze cursus de sfeer waarin je je thuis voelt. Wat je kunt verwachten is het beste te omschrijven als een vrijplaats waarin zaken als goed en slecht, gelukt en mislukt nauwelijks bestaan. Je ontdekt al gauw dat mislukkingen en ongelukjes geweldige vondsten kunnen zijn en je het toeval kunt gebruiken om nieuwe beelden te maken. De weg er naar toe is net zo belangrijk…

Jeugdatelier 8-10 jaar

Cursussen met de naam ‘Jeugdatelier’ hebben allemaal een breed programma. Voor kinderen van acht tot en met tien jaar wisselen tweedimensionale en ruimtelijke technieken elkaar af. De kinderen werken met klei, verf en lino, soms ook met papier-maché, hout en gips. Kennismaken, onderzoeken, samenwerken, creëren, ontwikkelen en plezier gaan hand in hand!

Wat ga je doen en wat leer je?
We gaan aan het werk met verschillende technieken en proberen juist dingen te maken die je thuis niet of moeilijk kunt maken. Daarom ben…