Audrey_Pistorius
Beroep:

Email:

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Audrey Pistorius-de Meza

Als dreumes- en peuterdansdocent geef ik woensdagochtend met heel veel plezier danslessen op de Nieuwe Veste, locatie de Stilte. Mijn danslessen zijn fantasievol en stimuleren peuters de wereld om zich heen te verkennen en spelenderwijs te groeien in beweging, taal, coördinatie, creativiteit, muzikaliteit en samenspel.
 
Ik ben in 1995 afgestudeerd aan de Hogeschool van de Kunsten in Tilburg. Daarna als balletdanseres aan de slag gegaan bij nationale en internationale dansgezelschappen.  Met veel passie en voldoening heb ik dit jaren gedaan. Na een dansdocent-opleiding voor peuters, kleuters en kinderen met een beperking, geef ik nu als dansdocent danslessen op muziekscholen, danscursussen op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en balletscholen.
 
Inmiddels ben ik zelf moeder en zie ik wat een meerwaarde dans en beweging voor jonge kinderen kan zijn, op het gebied van zelfvertrouwen, taal en luistervaardigheid, motoriek, creativiteit, muzikale ontwikkeling en sociaal gedrag.
 
Het werken met en voor kinderen inspireert mij en ik geef dan ook met veel plezier het dansgevoel door.
 
Mijn dreumes- en peuterdans op woensdagochtend is een dansles met taal en beweging die aansluit op de fantasiewereld en creativiteit van de peuters. In deze danslessen worden ze gestimuleerd om zich te ontwikkelen in:
 
fijne en grove motoriek                                           
taal- en luistervaardigheid
muzikale ontwikkeling en expressie
cognitieve ontwikkeling
sociaal gedrag en een groepsgevoel
geborgenheid en zelfvertrouwen
gezonde conditie en gewicht