Maatwerk

Aanbod workshops

Grafiek

Je maakt samen een ontwerp op een zinken plaat, d.m.v. salpeterzuur wordt de waslaag weggehaald en zal er een afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken vormen samen een prachtig wandgrafiek voor aan de muur binnen uw bedrijf.
 

Keramiek

Je werkt met plakken verschillende kleuren klei. Door middel van inlegwerk brengt iedereen een tekening aan. De mogelijkheid bestaat om een wanddecoratie te maken voor de gezamenlijke werkplek.
 

Percussie

Er wordt met een aantal verschillende percussie-instrumenten gewerkt zoals de djembé, surdo en Cowbells. De docent begint met een basisritme en slagtechniek en bouwt langzaam met de groep, door middel van samenspel, een swingend ritme op.
 

Slagwerkworkshop

Dit is geen workshop voor watjes. Nee, na de armpjes te hebben losgezwaaid en de oren te hebben volgepropt met herriestoppers, ga je aan de slag(!) met bassdrums, floortoms en snaretrommels en wordt het een lawaai van jewelste. Een lawaai dat we langzaam gaan omvormen tot opzwepende ritmes en unisono fills. Dynamiek, tempo, ritmische conversatie, creatieve solo’s, het komt allemaal aan bod en dat overgoten met een sausje van gezelligheid en humor. Zelfs de grootste ADHD-ers kunnen hierbij hun hart ophalen.
 

Portretten maken

Je zit tegenover elkaar en gaat eens goed naar elkaar kijken en tekenen. In deze tekening verwerk je  een letterlijke (fysieke) of figuurlijke (karaktertrek) overdrijving. Daarna ga je de portretten inschilderen.
 

Theatersport

Toneelspelen à la De Lama’s! Teksten halen uit roddelbladen. Een hilarische snel-spel-workshop, waarin je leert om supersnel te improviseren. Hoe onbegrensd is jouw fantasie? Hoe alert reageer jij in onverwachte situaties? Met games voor de sportieve liefhebber van improvisatie.
 

Zingen

Hoe sta ik, hoe kan ik goed ademen, waar zit de stem, waar komt de kracht vandaan? In deze workshop ga je zingen dus. Het liedmateriaal komt uit de genres: actuele popmuziek, “oldies” en naar wens ook levensliederen of klassiek.