Maatwerk

Windkracht 10

Onder de naam Windkracht 10 biedt Nieuwe Veste een compleet dagprogramma vol creatieve uitdagingen. Windkracht 10 biedt namelijk een keuze uit 10 verschillende kunstdisciplines. Deze keuzes worden in samenspraak met jouw bedrijf gekoppeld aan een doelstelling. Wat wil je met de dag bereiken? Windkracht 10 is maatwerk maar gaat altijd over kennismaken, communicatie en /of samenwerken.
 

Kennismaken

Nieuwe afdeling, nieuwe collega´s? Hoog tijd voor een kennismaking!
Kennismaking met jezelf, met elkaar en met kunst. Jezelf en elkaar beter leren kennen middels creatieve disciplines brengt het beste in je boven en het resultaat is plezier en energie.
Wanneer was de laatste keer dat je iets voor het eerst deed? Je verkent verschillende disciplines en je verkent de grenzen van je kunnen en je weerlegt ze. Samen ontdek je dat er meer mogelijkheden zijn dan je dacht en samen kies je voor het mooiste, beste, grootste of juist kleinste en lelijkste; alles is mogelijk!
Onze vakdocenten begeleiden iedere deelnemer met een persoonlijke benadering zonder de groepscohesie uit het oog te verliezen. Samen een groepsschilderij maken of samen een prachtige theaterscène improviseren, Windkracht 10 zorgt voor een flinke dosis windenergie op de werkplek en een boost voor de teamsfeer!
 

Communicatie

Communicatie verbeteren op een creatieve manier?
Tijdens het dagprogramma ervaar je, bijvoorbeeld middels Improvisatietheater of Zang, dat communicatie vooral wordt beïnvloed door houding, mimiek, gebaren, stemvolume en spreektoon. Windkracht 10 confronteert, verbaast en verwondert over de verschillen in communicatie. Kortom Windkracht 10 zet de haren overeind!
 

Samenwerken

Investeren in samenwerking?
Op een creatieve manier samen de hele dag bezig zijn, samenwerken, samen ervaren, elkaar inspireren, ondersteunen en uiteindelijk een presentatie geven voor het hele team. Het team als percussiegroep? Levensgrote kunstinstallaties maken? Een theaterpresentatie in 1 dag? Windkracht 10 doet stof opwaaien.
 

Tarieven

Een complete dag Windkracht 10 wordt verzorgd door een fris team van Nieuwe Veste voor de zeer aantrekkelijke prijs van € 125,- p.p. inclusief een luxe lunch.
Wij nemen met plezier de organisatie van extra onderdelen uit handen: catering op maat, vervoer, give-aways, overnachtingsmogelijkheden en andere wensen zijn altijd bespreekbaar.
 

Contact

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact met ons op!