Maatwerk

Workshops op maat

Een workshop kan variëren van twee uur tot een halve of hele dag of een aantal dagdelen, dat hangt af van je wensen. Nieuwe Veste heeft een adviserende rol met betrekking tot de duur, inhoud en techniek van de workshop. De workshops worden gegeven door bevoegde docenten.
Iedere workshop en groep heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. Het aantal deelnemers kan per workshop variëren. Gemiddeld zijn dat 12 personen per workshop.

Locatie
We ontvangen je graag in ons gebouw aan de Molenstraat en St Janstraat, waar we alle kunsten onder één dak aan kunnen bieden: theater, beeldende kunst, nieuwe media, fotografie/video/film, muziek en dans. We hebben grote werkruimtes, een concertzaal, balletzaal en theaterzaal.

Aanbod
Het aanbod van de workshops is zeer gevarieerd.
De meest gevraagde workshops worden per sector hiernaast genoemd. Wil je wat anders, leg het ons voor want bij Nieuwe Veste is meer mogelijk! Tijdens een korte pauze, vooraf en/of achteraf kunnen wij op verzoek zorgen voor een drankje en een hapje. Informeer naar de catering mogelijkheden!