Nieuwe Veste

Bij jou in de buurt

Bij jou in de buurtKies je favoriete locatie

Bij jou in de buurt brengen wij beeldend, muziek, theater en dans. Via Kunstenmakers (4-6 jaar), Proeftuin (6-10 jaar) maken kinderen op een leuke en speelse manier kennis met verschillende kunstvormen en ontdekken in hun eigen, vertrouwde omgeving wat hun het meeste aanspreekt.

Kunstenmakers
Voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar die houden van fantaseren, dansen, zingen en muziek maken, verhalen bedenken en toneelspelen is dit een ideale opstap. Je kunt kiezen uit drie korte cursussen Muziek, Theater en Dans. Bij elke cursus wordt gewerkt met thema's die de kinderen zeker zullen aanspreken.

Proeftuin
Muziek maken, dansen, zingen, verhalen, verzinnen, knutselen of tekenen… Kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud kunnen hun hart ophalen want het komt allemaal aan bod in de Proeftuin.
Van september tot en met april van alle kunsten ‘proeven’, 6 lessen Beeldend, 6 lessen Theater, 6 lessen Dans, 6 lessen Muziek. Daarna wordt er een les geoefend voor een korte eindpresentatie waarin alles samenkomt. De laatste les laten de kinderen aan hun familie en vrienden zien wat ze hebben geleerd. De meeste Proeftuinen vinden plaats op donderdag, aansluitend aan de schooltijden.

Bekijk het complete Bij-jou-in-de-buurtaanbod