Over ons » Kunstmix

Kunstmix

KunstmixBen jij een creatieve duizendpoot en nieuwsgierig naar meerdere kunsten, dan zit je goed bij Nieuwe Veste.

Alles bij elkaar

Omdat we Muziek, Beeldend, Theater en Dans onder één dak hebben, kun je bij ons kennismaken met meerdere kunstvormen tegelijk.
Zo organiseren we in het centrum van de stad, maar ook op ander plekken, kennismakingscursussen voor de allerkleinsten: de Kunstenmakers en de Proeftuin, waarin theater, dans, muziek en beeldende kunst in één cursus aan bod komen.
Zo kunnen kinderen hun talenten op verschillende gebieden spelenderwijs ontdekken. 

Wat leer je nog meer?
Creativiteit, samenwerken en improviseren zijn belangrijke eigenschappen in het dagelijks leven, maar ook voor de beroepen van nu en in de toekomst zijn ze onmisbaar. Als je bezig bent met kunst, ontdek je steeds nieuwe talenten en creatieve kanten van jezelf. Welke cursus je ook kiest, altijd staan plezier en creatieve ontwikkeling centraal. De docenten helpen je op weg, ze kijken, vertellen en laten je ontdekken wat er allemaal kan.

Voor wie?
Voor iedereen die geïnteresseerd is in meerdere kunstvormen, of wie nog niet goed weet waar zijn creatieve hart sneller van gaat kloppen.

Wie geeft er les?
Onze docenten zijn professionals. Ze zijn enthousiast en hebben ieder hun specifieke kwaliteiten. Ze zijn vakkundig en uitnodigend.
Ze leren je vaardigheden aan en stimuleren je om je eigen stijl te ontdekken en ontwikkelen.

"Zo krijg ik de kans om uit te vinden wat ik het leukst vind."
"Leuk dat je voor meer dingen tegelijk kunt kiezen."


Aanbod Kunstmix