Over ons » Cursussen en lessen » Restitutie lessen en cursussen i.v.m. COVID-19

Restitutie lessen en cursussen i.v.m. COVID-19

We zijn blij dat vanaf zaterdag 5 juni ook de lessen voor volwassenen weer kunnen beginnen. Fijn om velen van jullie na deze lange periode weer live te ontmoeten!

De herstart betekent ook dat we ons nu een compleet beeld kunnen vormen welke lessen nog kunnen doorgaan en welke niet meer ingehaald kunnen worden. Bedankt voor je begrip en geduld hiervoor de afgelopen periode. En fijn dat we zovelen van jullie in de tussentijd hebben gezien in onze online lessen.

Dit gaan we doen:

Lessen inhalen
Net als een jaar geleden lopen de meeste lessen en cursussen hierdoor langer door dan gebruikelijk. De meeste groepen kunnen gewoon weer terecht op hun oude vertrouwde locatie en voor grotere ensembles zorgen we voor een externe locatie in de stad. Bij de individuele muzieklessen past de docent in overleg met jou zoveel mogelijk maatwerk toe om de lessen zo goed mogelijk in te halen.

Zijn al je lessen live en/of online gegeven?
En/of worden al je overige lessen nog ingehaald?

Voor jou verandert er niets. De les of cursus wordt afgerond zoals gepland, restitutie is in jouw situatie hierom niet van toepassing.

Wat als niet al je lessen gegeven kunnen worden?
Voor cursussen geldt:
Zou je na 25 maart beginnen en krijg je minder lessen omdat de start van jouw cursus is uitgesteld?
We verrekenen dit direct en automatisch met de cursusprijs, je betaalt alleen de lessen die worden gegeven. Je hoeft verder niets te doen.
 
Zijn je lessen deels live en/of online gegeven en lukt het niet meer om alle lessen in te halen?
Je krijgt automatisch restitutie (geld terug) voor dat deel van de lessen dat niet meer ingehaald kan worden. Je hoeft verder niets te doen.

Volg je (individuele) muziekles voor een specifiek instrument?
De docent zorgt in overleg met jou zoveel mogelijk voor een maatwerk oplossing om de lessen in te halen die niet live of online gegeven konden worden. Lukt het niet meer om alle lessen die zijn vervallen alsnog in te halen?
Je krijgt automatisch restitutie (geld terug) voor dat deel van de lessen dat niet meer ingehaald kan worden. Je hoeft verder niets te doen.

Vanaf 19 juli 2021 wordt de eventuele restitutie overgemaakt naar je bankrekening. Heb je op 9 augustus nog niets ontvangen, neem dan even contact op. We doen onze uiterste best voor een snelle afhandeling. We hopen dat je er begrip voor hebt als het iets langer duurt dan gewoonlijk.
 
We wensen je nog veel inspiratie en plezier met de laatste lessen & cursussen van dit seizoen!

Heb je vragen neem dan contact op met info@nieuweveste.nl