Over ons » Jaarverslagen & Financiële resultaten » Jaarverslagen 2014-2019

Stichting Nieuwe Veste Jaarverslagen 2014 - 2019

Jaarverslag 2019
Met dit digitale jaarverslag geven we je een beeld van wat Nieuwe Veste in 2019 voor Breda heeft betekend.

2019 was een bijzonder jaar: naast alle activiteiten en dienstverlening die je van ons gewend bent, of die nieuw voor je waren, is ook in 2019 het gebouw aan de Molenstraat ingrijpend verbouwd en opnieuw ingericht. Dat was een heel karwei, want tijdens deze verbouwing bleef onze winkel helemaal open! Breda is nu een Culturele Markthal rijker. Een prettige plek om te verblijven, om interessante dingen tegen te komen. Van ons, maar ook van andere organisaties in de stad.Terugblik 2018
Nieuwe Veste wordt de culturele verbinder van Breda. Samen met partners zorgen we dat iedere Bredanaar zichzelf kan ontwikkelen en toegang heeft tot cultuur.

In deze Terugblik kijken we terug op het afgelopen jaar, waarin we onze projecten en programma's hebben gecontinueerd, waar nodig vernieuwd en nog beter hebben verankerd in de Bredase samenleving. Met trots tonen we dan ook enkele parels van 2018.

Bekijk hier de Terugblik 2018.
 Jaarverslag 2017: Nieuwe koers, nieuwe aanpak, nieuwe stijl
In het jaarverslag van 2017 geven we je uitleg en een overzicht van onze nieuwe aanpak en nieuwe stijl. 
We bieden Breda en de Bredanaars een combinatie van taal, creativiteit en kunst. Om die combinatie zo goed mogelijk te benutten, hebben we in 2017 onze dienstverlening opnieuw ingericht.
We zijn trots te kunnen constateren dat in dit eerste jaar al de nodige resultaten zijn geboekt, zoals je in dit jaarverslag kunt lezen.


 Stichting Nieuwe Veste Jaarverslag 2016

Jaarverslag 2016
Stichting Nieuwe Veste Jaarverslag 2015Stichting Nieuwe Veste Jaarverslag 2014