Over ons » Jaarverslagen & Financiële resultaten » Jaarverslagen 2014-2021

Stichting Nieuwe Veste Jaarverslagen 2014 - 2021

Jaarverslag 2021
Na een jaar vol maatregelen rond corona dachten we dat het in 2021 allemaal over zou zijn. Het liep anders en ook in 2021 waren er weer maatregelen om de pandemie in te dammen. Dit jaar waren we meer ingespeeld op de beperkende maatregelen die werden afgekondigd. We konden onze alternatieve dienstverlening beter op- en doorzetten en wisten hoe belangrijk dit werd gevonden. Ondanks hele en halve lockdowns ging onze dienstverlening door. 

In het jaarverslag 2021 lees je over onze activiteiten en projecten in dit tweede jaar met coronamaatregelen en laten we zien dat we er met onze dienstverlening voor iedereen in Breda zijn.

Jaarverslag Nieuwe Veste 2021Jaarverslag 2020
In maart 2020 ging vrijwel heel Nederland in een lockdown. Ook Nieuwe Veste moest de deuren sluiten. Door de beperkende maatregelen veranderde de dienstverlening van Nieuwe Veste ingrijpend. Soms waren we helemaal dicht, soms open of gedeeltelijk open. Er waren online lessen, een boeken afhaalservice en veel evenementen vonden online plaats. Wanneer het mogelijk was, waren er ook ‘live’ activiteiten. 

In het jaarverslag 2020 staan we stil bij de gevolgen van de coronacrisis voor Nieuwe Veste. Aan de hand van een aantal mooie projecten laten we zien wat Nieuwe Veste heeft gedaan om bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van Bredanaars op het gebied van taal, creativiteit en kunst. 

Jaarverslag 2019
Met dit digitale jaarverslag geven we je een beeld van wat Nieuwe Veste in 2019 voor Breda heeft betekend.

2019 was een bijzonder jaar: naast alle activiteiten en dienstverlening die je van ons gewend bent, of die nieuw voor je waren, is ook in 2019 het gebouw aan de Molenstraat ingrijpend verbouwd en opnieuw ingericht. Dat was een heel karwei, want tijdens deze verbouwing bleef onze winkel helemaal open! Breda is nu een Culturele Markthal rijker. Een prettige plek om te verblijven, om interessante dingen tegen te komen. Van ons, maar ook van andere organisaties in de stad.

Terugblik 2018
Nieuwe Veste wordt de culturele verbinder van Breda. Samen met partners zorgen we dat iedere Bredanaar zichzelf kan ontwikkelen en toegang heeft tot cultuur.

In deze Terugblik kijken we terug op het afgelopen jaar, waarin we onze projecten en programma's hebben gecontinueerd, waar nodig vernieuwd en nog beter hebben verankerd in de Bredase samenleving. Met trots tonen we dan ook enkele parels van 2018.

Bekijk hier de Terugblik 2018.
 
Jaarverslag 2017: Nieuwe koers, nieuwe aanpak, nieuwe stijl
In het jaarverslag van 2017 geven we je uitleg en een overzicht van onze nieuwe aanpak en nieuwe stijl. 
We bieden Breda en de Bredanaars een combinatie van taal, creativiteit en kunst. Om die combinatie zo goed mogelijk te benutten, hebben we in 2017 onze dienstverlening opnieuw ingericht.
We zijn trots te kunnen constateren dat in dit eerste jaar al de nodige resultaten zijn geboekt, zoals je in dit jaarverslag kunt lezen.


 


Stichting Nieuwe Veste Jaarverslag 2016

Jaarverslag 2016Stichting Nieuwe Veste Jaarverslag 2015


Stichting Nieuwe Veste Jaarverslag 2014