Nieuwe Veste

Vacature: Applicatiebeheerder en informatieanalist

Nieuwe Veste is een ambitieuze culturele instelling die zich inzet voor het verbeteren en verduurzamen van cultuureducatie en cultuurparticipatie in de stad. Nieuwe Veste maakt daartoe momenteel een transitie door naar een netwerkorganisatie en expertisecentrum. In 2020 wil de organisatie met en voor de stad een dienstverlening hebben geformuleerd waarin alle kinderen kennismaken met taal, creativiteit en kunst, alle jongeren hun creatieve en kunstzinnige vaardigheden kunnen inzetten voor het verbreden van hun blik op de wereld en alle volwassenen een bijdrage kunnen leveren aan het culturele klimaat van de stad.

 
Voor het team ICT en informatiemanagement zijn wij per direct op zoek naar een medewerker als:
 

Applicatiebeheerder en informatieanalist

(20 uur per week)

 
We zoeken een communicatief sterke kandidaat die ruime ervaring heeft in applicatiebeheer en informatiemanagement, proactief en klant- en servicegericht aan de slag gaat en in nauwe samenwerking met een collega applicatiebeheerder/informatiespecialist continu op zoek is naar verbetering en vernieuwing in de processen.
 
Als Applicatiebeheerder ben je medeverantwoordelijk voor het functioneel beheren van diverse, over het algemeen bedrijfsmatige, applicaties, zodanig dat optimale beschikbaarheid, performance en stabiliteit gewaarborgd zijn. Deze applicaties kunnen lokaal geïnstalleerd zijn of in de cloud beschikbaar gesteld zijn. Je begeleidt updates, verhelpt geconstateerde fouten en zorgt voor het optimaal inregelen van applicaties zodat collega gebruikers goed gefaciliteerd en ondersteund worden op ICT-gebied. De applicaties die jij gaat beheren zijn o.a. Microsoft Dynamics NAV, uitgebreid met een cursus- en lessen functionaliteit, Microsoft SharePoint, Teams en Office365.Verder maakt ICT Nieuwe Veste gebruik van TopDesk, wijzigingen en meldingen systeem, die ook intern door het Team ICT beheerd wordt.
Als informatieanalist vervaardig je de gevraagde overzichten en ben je capabel om informatie (uit de systemen) op juistheid controleren.
 
We verwachten van jou:
HBO werk- en denkniveau (bedrijfskundige informaticaopleiding) en minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
Uitgebreide kennis, vaardigheid en ervaring als applicatiebeheerder op het gebied van Microsoft Dynamics NAV 2016. Kennis van de uitbreiding ‘Course’ (Abecon) is een pré;
Uitgebreide kennis van Microsoft Office 365, SharePoint, Teams, Word, Excel, Jet Reports, Crystal Reports, TopDesk en eventueel Power BI;
Kennis van databases (SQL), projectadministratie en resourceplanning;
Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
Analytisch en probleemoplossend ingesteld;
Zelfstandigheid, flexibiliteit, stressbestendigheid en pragmatisme.

Nieuwe Veste biedt aan geschikte kandidaten een uitdagende functie met een werkweek van 20 uur. Salariëring conform CAO OB, schaal 8 (€ 2.668 - € 3.420 bpm op fulltime basis).
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Roel Oterdoom, 06-53216069.
Je reactie, brief en cv kun je toesturen aan p&o@nieuweveste.nl.