Over ons » Werken bij Nieuwe Veste » Vacature Directiesecretaresse

Vacature Directiesecretaresse


Directiesecretaresses zijn echte alleskunners met veel mensenkennis. Ben jij een zelfstandige, energieke en initiatiefrijke directiesecretaresse met een dienstverlenend karakter die een kei is in plannen? Houd je van dynamiek en afwisseling? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wil je weten voor wie je gaat werken? In dit artikel van BN De Stem lees je er alles over.

Directiesecretaresse

(32-36 uur per week)
flexibele werktijden

Wat ga je doen?
Als directiesecretaresse bied je ondersteuning aan de directeur. Je beheert de agenda en de afspraken zodanig dat de interne en externe belangen optimaal geborgd worden. In overleg worden afspraken voor de directeur en externe partners in de agenda’s gepland. Je neemt telefoongesprekken aan en handelt deze waar mogelijk zelf af. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de mailbox, het aangeven van prioriteiten en het bewaken en attenderen op afspraken en deadlines. Je bereidt de agenda’s voor van onder andere de Ondernemingsraad, het managementteam en de Raad van Toezicht overleggen en notuleert deze. Je zorgt voor de archivering van stukken en behandelt een veelheid van vragen uit de organisatie. Je hebt frequent overleg met de directeur om dit alles in samenspraak soepel te laten verlopen. Je bent de spin in het web van Nieuwe Veste namens de directeur en je ondersteunt haar in haar boegbeeldfunctie. Daarnaast ben je proactief en signaleer je urgente en gevoelige zaken in de organisatie en ons netwerk. Je bent bereid en in staat om te anticiperen op de agenda van de directeur, die wekelijks wijzigt.

Van jou verwachten we dat je:
▪ in staat bent om met een diversiteit aan gesprekspartners te communiceren;
▪ minimaal HBO werk- en denkniveau hebt;
▪ beschikt over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
▪ een klant-, service- en resultaatgerichte instelling hebt;
▪ proactief, enthousiast, integer en empathisch bent;
▪ een antenne hebt voor gevoeligheden die spelen binnen de organisatie en daarbuiten;
▪ een flexibele werkhouding hebt en bereid bent en in staat bent buiten kantoortijden te werken;
▪ affiniteit hebt met kunst, cultuur en educatie;
▪ de stad Breda een warm hart toedraagt.

Wij bieden jou:
▪ een functie in een organisatie die in beweging is en waar het bruist van de culturele activiteiten;
▪ een contract van 32-36 uur per week, flexibel in te vullen;
▪ een schitterende werkplek in het centrum van Breda;
▪ salariëring volgens (schaal 7 van) de CAO Openbare Bibliotheken op basis van opleiding en (levens)ervaring.

Over de organisatie
Nieuwe Veste heeft als ambitie dat alle inwoners van Breda hun taalvaardigheden kunnen ontwikkelen, dat ieder kind kennismaakt met kunst en cultuur, dat alle jongeren hun creatieve en kunstzinnige vaardigheden kunnen inzetten om hun blik op de wereld te verbreden en dat alle volwassenen een bijdrage kunnen leveren aan het culturele klimaat van de stad. Nieuwe Veste onderschrijft de code diversiteit & inclusie en daarbij gunnen en bieden wij iedereen gelijke kansen. Dat geldt ook voor ons aannamebeleid. Wij kijken naar kennis, vaardigheden, de unieke persoonlijkheid en inzetbaarheid zodat ieders talenten optimaal worden ingezet in het werk. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Hilda Vliegenthart, directeur, 06- 51597084. Als jij degene bent die wij zoeken, stuur dan je motivatie en CV zo spoedig mogelijk naar p&o@nieuweveste.nl. De gesprekken vinden plaats in de week van 13 maart 2023.