Nieuwe Veste

Vacature freelance docent dreumes- en peuterdans

Nieuwe Veste wil een bijdrage leveren aan persoonlijke ontwikkeling en burgerschap van alle inwoners van Breda, door een rol te spelen in het aanreiken van taal- en creativiteitsontwikkeling en het toegankelijk maken van kunst. Daarbij willen we alle kinderen een basis meegeven, jongeren stimuleren hun blik op de wereld te verbreden en volwassenen in staat stellen te participeren. Dit doen we door nóg meer samen te werken met partners in de stad aan een sociaal en cultureel levendig Breda.

Vanaf september zoeken we een docent voor onze peuterlessen op woensdagochtend. Het gaat om 3 lessen van 30 tot 40 minuten tussen 9.00-11.00u, in de studio van De Stilte in Breda.

Wie zoeken wij?
Je bent een kei met hele jonge kinderen en hun ouders en vind het belangrijk dat kinderen hun eigen lichaam leren kennen via experiment, eigen onderzoek, verbeelding en zelfexpressie. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van (peuter)dans en weet deze te vertalen naar je lessen. Je hebt een (bijna) afgeronde HBO opleiding docent dans en ervaring met het geven van peuterdans

Wat bieden wij?
Onze dansafdeling bestaat uit een klein enthousiast team. Het gaat om 30 lesweken per jaar, het uurtarief is 40 euro (incl. 25% voorbereidingstijd). Ook hebben we vaak projecten waar je voor ingezet zou kunnen worden.

Contactinformatie
Heb je interesse neem dan contact op met Ellis Pijnenborg, e.pijnenborg@nieuweveste.nl | 06-17596710 Graag ontvangen wij een korte motivatie en je CV, mocht je nog vragen hebben dan kun je even mailen of bellen.