Over ons » Werken bij Nieuwe Veste » Vacature Medewerker P&O en salarisadministratie

Vacature Medewerker P&O en salarisadministratieHeb jij cijfermatig inzicht en affiniteit met salarisadministratie? Ben je daarnaast graag in contact met (toekomstige) medewerkers? Kom dan bij ons werken als:
 

Medewerker P&O en salarisadministratie

(24-32 uur per week)
 
Als medewerker P&O en salarisadministratie maak je deel uit van het P&O team bestaande uit 4 collega's. Je zorgt voor de juiste verwerking van personeels- en salarisgegevens en het opstellen van bijbehorende correspondentie.
 
Dit betekent dat je mutaties invoert in het personeelsinformatiesysteem HR2Day, zoals in- en uitdienst, urenwijzigingen en declaraties zodanig dat de salarisstroken klaar zijn voor verwerking door het externe salarisbureau. Je weet vragen vanuit medewerkers over de loonstrook en op het gebied van arbeidsvoorwaarden te beantwoorden en bent in staat om een pro-forma berekening te maken. De P&O-adviseurs ondersteun je daarnaast op administratief vlak. Je draait je hand niet om voor het opstellen van rapportages, het uitzetten van vacatures, beantwoorden van sollicitaties, opstellen van contracten en andere administratieve werkzaamheden.
 
Van jou verwachten we dat je:
  • minimaal een MBO4 werk- en denkniveau hebt en bij voorkeur in het bezit bent van een diploma binnen het vakgebied salaris en/of P&O;
  • relevante werkervaring hebt opgedaan;
  • hebt gewerkt met HR2Day of een ander personeelsinformatiesysteem;
  • over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden beschikt;
  • klant-, service- en resultaatgericht bent ingesteld;
  • gemakkelijk je weg vindt binnen diverse softwarepakketten en je systeemkennis en ontwikkelmogelijkheden daarin up-to-date houdt en uitdraagt;
  • vol enthousiasme en integer te werk gaat en nauwkeurig bent. 

Over de organisatie:
Nieuwe Veste heeft als ambitie dat alle inwoners van Breda hun taalvaardigheden kunnen ontwikkelen, dat ieder kind kennismaakt met kunst en cultuur, dat alle jongeren hun creatieve en kunstzinnige vaardigheden kunnen inzetten om hun blik op de wereld te verbreden en dat alle volwassenen een bijdrage kunnen leveren aan het culturele klimaat van de stad.
 
Voor deze functie wordt een jaarcontract aangeboden. Salariëring volgens de CAO Openbare Bibliotheken, schaal 7 (minimaal € 2.433,- en maximaal € 3.226,- fulltime bruto per maand).
 
Heb je vragen over deze vacature of functie? Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O, p&o@nieuweveste.nl.
 
Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV zo snel mogelijk toe aan  p&o@nieuweveste.nl.