Over ons » Cursussen en lessen » Gebruik studieruimten

Gebruik studieruimten

Muziek
Nieuwe Veste geeft onder bepaalde voorwaarden gelegenheid tot studeren. Leerlingen in het bezit van een leerlingenpas kunnen 40 uur gebruik maken van een oefenruimte voor € 42,-. Niet-leerlingen kunnen een pas kopen voor € 62,-, dit altijd ter beoordeling van de projectleider lessen en cursussen. De ruimten zijn alleen te gebruiken als er geen les gegeven wordt. Inlichtingen zijn te verkrijgen bij de ontvangstbalie.

The Loads
Leerlingen van de afdeling Muziek en leerlingen van de afdeling Dans kunnen ook gebruik maken van studieruimte in The Loads. De studiepas kost € 43,- voor leerlingen van Nieuwe Veste en € 64,- voor niet-leerlingen Nieuwe Veste. Met BredaPas betaal je € 21,-. De pas is één jaar geldig na uitgifte. Studeren kan gedurende minimaal één uur en maximaal twee uur tijdens openingstijden van The Loads buiten de vakantieperioden. Reserveren kan één week van tevoren. 
Docenten kunnen leerlingen voordragen voor een studiepas en de  projectleider lessen en cursussen accordeert deze voordracht.