Nieuws »  April: Maand van de inspiratie

April: Maand van de inspiratie

Gepubliceerd: 04-03-2021
Meer dan ooit kunnen we wel wat inspiratie gebruiken! Wie snakt er niet naar nieuwe ervaringen, andere mensen ontmoeten of iets gaafs meemaken? Dompel jezelf onder in een andere wereld of kijk eens vanuit een ander perspectief. De hele maand april zit vol verrassende activiteiten waarmee we je een kijkje geven in kleurrijke en creatieve werelden. Haal de inspiratie die je nodig hebt uit toffe workshops, lezingen, trainingen of informatie-sessies. We bieden zowel online als offline activiteiten aan, voor alle leeftijden én alle smaken. Thema van deze maand is kleur. Ontdek de geheimen in je persoonlijke ontdekkingstocht naar de kracht van kleur. Kom kijken, luisteren en meedoen! Bekijk de flyer voor het hele aanbod.


Klik hier om het hele programma te bekijken en je in te schrijven!

Inschrijven en voorwaarden
Alle offline-activiteiten zijn onder voorbehoud. Al naar gelang de coronamaatregelen versoepelen zal er meer mogelijk zijn. Natuurlijk houden we ons aan alle coronavoorschriften zodat je veilig mee kunt doen. Voor sommige workshops is een minimum en/of een maximum aantal deelnemers vereist. Soms is een voorbereiding nodig, kijk daarvoor op de website. Voor alle online-activiteiten ontvang je na je inschrijving een link om mee te doen. Bij slecht weer kan een buitenactiviteit verplaatst worden naar een andere dag. Hierover zullen we je tijdig informeren.

Mocht je om financiële redenen niet mee kunnen doen aan een workshop, lezing of training neem dan contact op met info@nieuweveste.nl. Dan zoeken we samen naar een oplossing.


Meedoen wanneer het jou uitkomt!
Onderstaande activiteiten hebben geen vastgelegde datum en tijd. Je kunt meedoen wanneer het jou uitkomt, makkelijk toch!

The Wild Goose Lake
The Wild Goose Lake kun je het best omschrijven als een visueel overdonderende en gewelddadige sfeerschets over een verwaarloosd en wetteloos oord waar níemand te vertrouwen is en íedereen te koop. Een visueel spektakel met achtervolgingen in neonlicht en motordieven op lichtgevende schoenen! Een stijlvolle neo-noir van de Chinese regisseur Diao Yinan.Waar     : Picl thuisbioscoop van Chassé Cinema
Leeftijd : 18+
Prijs      : 4,99 euro

Klik hier om een kaartje voor deze film te kopen.

Workshop in een doosje: Zilveren draadschakel armband
Een armband met originele schakels gemaakt van zilverdraad. Eenvoudig en toch een chique uitstraling door het gebruik van 1e gehalte zilver. De schakels worden gemaakt door middel van een mal. Voor de beginners een versie voor het in elkaar steken met de ketteltechniek. In deze workshop-box zitten tangen, zilverdraad en materiaal voor het maken van de mal. Je wordt met een fotoreportage en ondersteunende tekst stap voor stap begeleid.Niveau   : beginners
Waar      : thuis
Leeftijd   : 16+
Prijs        : 40,00 euro

Koop hier een pakket om thuis aan de slag te gaan!