Nieuws »  Bestel jouw Verrassingstas

Bestel jouw Verrassingstas

Gepubliceerd: 29-06-2021
Deze zomer kun je kiezen voor een verrassingstasje met 5 boeken voor een geslaagde vakantie. Tijdens de afgelopen lockdown hebben veel leden hier tot hun tevredenheid al kennis mee gemaakt. Naast dat het veilig en gemakkelijk is, is het ook een ideale manier om kennis te maken met andere genres en schrijvers.  

Interesse? Hieronder kun je een formulier invullen. Kies daarvoor de locatie waar je je tas wilt ophalen. Vergeet dan vooral niet in te vullen wat je graag leest, bijvoorbeeld thrillers of streekromans, waargebeurd of literair. Maar ook een tasje met tijdschriften behoort tot de mogelijkheden.
Geef ook aan wanneer je het tasje wil ophalen. Bekijk daarvoor de openingstijden van onze vestigingen. Let op: we lenen de boeken voor 4 weken uit, dus hou rekening met je vakantiedata om telaatgelden te voorkomen. 
 
 
De boeken worden op jouw naam/pasnummer uitgeleend. Zodra jouw tasje klaar staat ontvang je van ons een mail met daarin een code. Wanneer je met deze code naar de bibliotheek komt, kun je daarmee snel jouw tasje vinden om mee te nemen. 

We wensen je alvast veel leesplezier en een fijne, zonnige vakantie toe! 

Verrassingstas