Nieuws »  BredaTOONT

BredaTOONT

Gepubliceerd: 21-05-2021
Iedereen heeft wel iets creatiefs om te laten zien!
Juni is landelijk de maand voor amateurkunst IK TOON. In het kader daarvan biedt Nieuwe Veste een podium om de verborgen talenten van Breda te laten zien.
 
We roepen hobbyisten, cultuurbeoefenaars, deeltijd kunstenaars en amateurs op om zich te laten zien met informele, intieme optredens tijdens de laatste 2 weekenden van juni. De optredens zijn voor publiek en worden tevens live gestreamd. Muziek, dans, spoken word, creatief schrijven, theater, creatieve ambachten, individueel of met een groep. Dit is jouw kans om je creativiteit uit de huiskamer te halen en aan de stad te laten zien.
 
Bespeel je een instrument in je vrije tijd, alleen of samen? Oefen je alleen of met een groep een choreografie?
Of misschien is woordkunst je talent en wil je je nieuwe poëzie stuk uitproberen? Ontwerp je kleding of maak je keramische objecten. Ben je bezig met creatief schilderen, weven of filmen? Of ben je creatief op een andere manier? Laat je zien!
 
Als je mee wil doen, ga dan naar Aanmeldformulier BredaTOONT  en deel je idee met ons! We nemen dan contact met je op! Houd Nieuwe Veste Facebook in de gaten voor updates.
 
Info: Leo van Lieshout
E-mail: l.van.lieshout@nieuweveste.nl 
Tel.: 06 15 08 45 44