Nieuws »  Creatief festival ‘Footprint’ in Heuvel

Creatief festival ‘Footprint’ in Heuvel

Gepubliceerd: 16-11-2021
We nodigen creatievelingen uit Heuvel op zaterdag 11 december uit om van 15.00 - 22.00 uur in Ontmoetingscentrum De Vlieren, deel te nemen aan het festival 'Footprint'.

Het festival wordt geopend met een vintage swap - een moment voor de bewoners om met elkaar in contact te komen via het ruilen van mooie spullen die niet meer gebruikt worden. Een mooie kans om vergeten voorwerpen zoals kleding, accessoires en huisdecoraties een nieuw leven te geven. De swap wordt gevolgd door creatieve workshops en optredens.

Wat je kunt verwachten is een marktplaats waar verschillende creatieve activiteiten tegelijkertijd plaatsvinden, voor en door de buurtbewoners. Schilders en ambachtslieden zullen in de ene zaal bezig zijn met hun kunstwerk, in de andere zaal wordt een dansworkshop gegeven en muzikale talenten uit de regio oefenen in een open jamsessie.
 
Dit festival, dat door verschillende wijken in Breda trekt, is een initiatief van Nieuwe Veste. Het programma voor deze editie in Heuvel wordt op dit moment samen met de bewoners van de wijk gemaakt. 

Nieuwe Veste zoekt nog deelnemers voor het programma. Amateurkunstenaars van alle niveaus zijn van harte welkom.
Heb je een idee voor een voorstelling? Wil je een nieuw poëzie- of muziekstuk oefenen? Of wil je je ambachtelijke vaardigheid delen met de anderen?
Stuur dan een mail naar emmalangerhorst@gmail.com of l.van.lieshout@nieuweveste.nl.
Niet zeker van je ervaringsniveau? Maak je geen zorgen, kom dan gewoon om te genieten van de co-creatie met de buurt. En wie weet, misschien kun je het toch niet laten om op een open podium je favoriete nummer te rocken.