Nieuws »  Culturele zondag beeldende kunst

Culturele zondag beeldende kunst

Gepubliceerd: 13-05-2022


Culturele Zondag Beeldende Kunst bij Nieuwe Veste
Zondag 29 mei

DOE JIJ MEE?

 
Als alternatief voor de afgelaste Cultuurnacht, is dit de tweede van vier Culturele Zondagen, deze keer met BEELDENDE KUNST in de hoofdrol.
 
We kunnen elkaar eindelijk weer ontmoeten en dat vieren we!
Op zondag 29 mei organiseert Nieuwe Veste een expositie-voor-één-dag.
 
Doe mee met een werk waar je trots op bent!
 
Iedereen is welkom: jong, oud, professional, amateur, liefhebber, beginner, gevorderde, gelegenheidskunstenaar.
Of je nu houdt van tekenen met viltstift, werken in klei, borduren of smeden, we zien jou en je werk graag verschijnen in de culturele markthal bij Nieuwe Veste.
 
Programma
12.00 tot 13.00 uur - inrichten van de expositie-voor-één-dag in op de podiumtrap in de culturele markthal.
 
13.00 tot 17.00 uur - expositie open voor publiek – stem op je favoriete werk. Drie makers maken kans op de publieksprijzen van 250 euro!
 
14.00 -16.30 uur - gesprekken met gerenommeerde experts op het gebied van beeldende kunst. Voer een één-op-één gesprek en leer meer over je eigen werk, stel je vragen en laat je inspireren.
 
13.00 – 15.00 uur - onze reporter loopt de hele middag rond en geeft jou als maker het podium. Vertel het verhaal van jezelf als maker, je werk en het verhaal erachter.
 
16.30 uur - uitreiking publieksprijzen. De stemmen worden geteld en de publieksprijzen worden aan de winnaars overhandigd.
 
Meedoen
Meld jezelf en je werk aan voor de expositie en/of voor een gesprek met een expert. Meedoen is gratis en aanmelden kan tot en met maandag 23 mei 2022 via de link naar het formulier.