Nieuws »  De MeeMaakMand Haagse Beemden - zomer editie

De MeeMaakMand Haagse Beemden - zomer editie

Gepubliceerd: 25-05-2021
Geen vakantieplannen en zin in een zomer vol creatieve verrassingen?

MeemaakMandGeef je dan op voor de MeeMaakMand en vrolijk jezelf, of iemand anders, deze zomer op!
Vanaf 1 juni elke maand een mand vol creatieve opdrachten, interessante boeken, wandel- doe- kijk- lees- bak- puzzel- en knutseltips, om alleen of samen met iemand te doen, te delen of te maken.

Voor wie
Voor iedereen, jonger en ouder, die het leuk vindt en in de Haagse Beemden woont. 

Wanneer
In de maanden juni, juli, september en oktober krijg je elke maand een nieuwe mand bij je thuisbezorgd.

Kosten
De eerste mand is gratis en daarna is de eigen bijdrage (voor materialen) € 5,- per mand. (voor Bredapashouders gratis)
Je kunt de MeeMaakMand ook kado geven en voor iemand anders aanvragen. Een origineler kado vind je niet!  

Samen aan de slag in de ‘MaakMeeAteliers’
Omdat het leuk is om samen creatief bezig te zijn organiseren we, als de maatregelen het toelaten, elke maand twee gratis 'MaakMeeAteliers' in een buurthuis bij jou in de buurt. Je kunt dan je mand meebrengen en onder begeleiding van een van de kunstenaars, samen gezellig werken aan een opdracht uit de mand.

Doorgeven
Omdat geven minstens zo leuk is als krijgen mag iedereen na 4 weken zijn mand doorgeven aan iemand anders. Een buur, familielid of vriend bij wie de mand ook welkom is.  Als zij enthousiast zijn en daarna ook een nieuwe mand willen ontvangen kunnen zij zich vervolgens ook aanmelden. Deze deelnemers krijgen vervolgens weer een nieuwe mand en na vier weken mag ook deze weer doorgegeven worden. Zo blijven we elkaar ontmoeten en inspireren!

Hoe doe je mee?
Aanmelden kan per mail via: inschrijven@meemaakmand.nl of met de flyer die je invult en inlevert bij bibliotheek Noord of bij een van de 4 buurthuizen: De Sleutel, Inloop De VerBinding, Buurthuis Gageldonk of Centrum Heksenwiel.
Je krijgt van ons bericht wanneer de mand bij je thuisbezorgd wordt in de eerste week van juni. 
Wil je later inschrijven, dat kan ook, de laatste mand wordt begin oktober bezorgd.

Van wie is dit initiatief?
De MeeMaakMand is een samenwerking met Nieuwe Veste, DatisdusdeKunst!, de Bredase kunstenaars Natasja Ahout, José Jonkers, Thea Kanters en William v der Zanden, Stichting KunstSchatten HB, Wijkplatform H. Beemden, Buurtzorg, Alwel, Laurentius Wonen, Zorg voor Elkaar, Surplus, Graphic Tales, Hello Breda en buurthuizen en vrijwilligers uit de wijk.

Meer info op http://www.meemaakmand.nl en op de besloten facebook pagina: https://www.facebook.com/groups/4088349854526198