Nieuws »  De MeeMaakMand Haagse Beemden

De MeeMaakMand Haagse Beemden

Gepubliceerd: 25-11-2020
Op zoek naar creatieve lichtpuntjes tijdens de donkere maanden? Meld je dan nu aan voor De MeeMaakMand!
De corona maatregelen verscherpt, de dagen korter, maar we hebben iets nieuws bedacht!

Elke maand een mand vol inspirerende opdrachten en ideeën bij jou thuis gebracht. Doe-, kijk,- lees- en puzzel-plezier en creatieve opdrachten om 3 heerlijke weken lang over te doen. In je eentje of samen met iemand anders. 

Voor wie is het en hoe doe je mee? 
De MeeMaakMand is bedacht voor iedereen in de Haagse Beemden die thuis zit en in deze donkere maanden wel wat lichtpuntjes kan gebruiken. 

Geven is leuker dan krijgen! 
Daarom mag je de mand na 3 weken doorgeven aan iemand anders. Van ons krijg jij dan gratis en voor niks weer een nieuwe mand vol inspiratie! 
 
Wie vult de Mee Maak Mand? 
De MeeMaakMand wordt gevuld door de kunstenaars van ‘Ik vergeet je niet’, samen met DatisdusdeKunst! en Nieuwe Veste. 
 
Wanneer loopt het project? 
Het is een (proef)project voor 2 maanden: december 2020 en jan./feb. 2021.

Hoe kan ik mezelf aanmelden?
Er zijn 50 manden en deelname is gratis.
Er zijn nog een aantal manden beschikbaar! Meld je aan via demeemaakmand@nieuweveste.nl en geef aan waarom je de mand graag wilt ontvangen. Bel je liever? Neem dan contact op met Nieuwe Veste: 076 – 200 3200. Je kunt je aanmelding ook inleveren via een formulier, verkrijgbaar bij Bibliotheek Noord (Heksenwiel).

Nieuwe Veste organiseert De MeeMaakMand samen met DatisdusdeKunst!, kunstenaars en partners uit de wijk, Stichting KunstSchatten en Wijkplatform Haagse Beemden.

De mensen die de Mand rondbrengen zijn de kunstenaars zelf en de organisatoren. Je mag ze altijd een vraag stellen of een praatje met ze maken. Ze helpen je indien nodig met de kunst projecten en opdrachten uit de mand. 

Onderstaand een korte impressie van dit project: