Nieuws »  fotowedstrijd ‘Recht in Beeld’

fotowedstrijd ‘Recht in Beeld’

Gepubliceerd: 22-08-2019
Lawstreet Breda, een initiatief van Bredase advocaten, organiseert een fotowedstrijd met het thema ‘Recht in Beeld’.  Lawstreet Breda nodigt iedereen die graag fotografeert uit om mee te doen en zijn of haar foto, gemaakt in de stad Breda, passend bij het thema Recht in Beeld, via de website (http://www.lawstreetbreda.nl) in te sturen.
Meedoen kan tot 1 oktober 2019.
 
Recht is overal
Alles om ons heen is verbonden aan wet- en regelgeving. Kijk om je heen en je komt het tegen in het straatbeeld, de mensen en gebouwen. Lawstreet Breda daagt iedereen uit op een creatieve manier het recht in de stad Breda in beeld te brengen.
 
Mooie prijzen te winnen
Op donderdag 21 november a.s. maakt een vakjury tijdens een feestelijke en inspirerende bijeenkomst bekend wie de winnaar is. Diegene die het Recht het beste in beeld brengt, ontvangt de Prix d’Ivo én een geldbedrag van € 500,-Daarnaast krijgen de 10 fotografen die, volgens de jury, de beste foto’s hebben gemaakt een fraaie afdruk op Original Photo Paper van hun foto cadeau.
 
Meedoen
Meer informatie en voorwaarden voor deelname aan deze wedstrijd op www.lawstreetbreda.nl/fotowedstrijd
Wil je meer weten over deze fotowedstrijd? Neem dan contact op met Isabelle van Waesberge lawstreetbreda@gmail.com

foto: Heilige Ivo met de vakjury en voorzitter Lawstreet Breda, met v.l.n.r. Marjon Habets, advocaat, Meester in samen Scheiden, voorzitter Lawstreet Breda, Ivo Leenders (VOI advocaten), Isabelle van Waesberge, projectleider Lawstreet Breda. Paul Hylarides (Arnold & Sietsma), Arjen Janssen (Art Director FujiFilm) Lotte Schrander (Fotografe & recent afgestudeerd aan St. Joost) Ron Magielse (journalistiek en documentair Fotograaf)