Nieuws

Bij Nieuwe Veste kun je meer!

​Gezellige sfeer tijdens Peuterfestival

Gepubliceerd: 13-06-2018
PeuterfestivalZondag 10 juni 2018 vond de derde editie van het Peuterfestival plaats. Veel blije kinderen bezochten Nieuwe Veste, Stedelijk Museum Breda en de Stilte. De sfeer was reuze gezellig.
 
De peuters kregen allemaal een Mickey of Minnie Mouse diadeem. Het thema was huisjes en muisjes en het verhaal Kleine Muis zoekt een huis stond centraal. Daarom kregen alle peuters net als de muis in het verhaal een appeltje.
 
Veel activiteiten
Er was van alles te beleven. De peuters maakten muziek, dansten erop los, deden aan yoga, theater en acrobatiek. Ze maakten kunst en gingen naar de voorstelling Hihahuttenbouwers door de Stilte en bezochten de Vervelende Bus van Schippers&VanGucht.
 
Spelenderwijs leren
Het 'spelenderwijs leren' van peuters sluit naadloos aan op wat we hen met kunst & cultuur kunnen bieden. En dan prikkelen we daarmee ook nog eens de creativiteitsontwikkeling: erg belangrijk in deze levensfase!
 
Samenwerking
Het Peuterfestival was een samenwerking van Nieuwe Veste met de Stilte, Stedelijk Museum Breda, Schippers&VanGucht, WaPaMa CirKus, Foomp, Studio Beeldbar en Kober Vestetuin.
 

www.facebook.com/kunstcultuurkinderenbreda0tot4jaar


Bekijk de foto's van deze gezellige dag voor peuters en hun familie:

Peuterfestival 2018