Nieuws »  Grasduinen in de romancollectie van de bibliotheek

Grasduinen in de romancollectie van de bibliotheek

Gepubliceerd: 11-04-2019
Grasduinen door de romancollectieHeb je net een prachtige roman gelezen over wielrennen en smaakt dit naar meer? Of ga je op vakantie naar Engeland en wil je een passende historische roman lezen? Ben je geïnteresseerd in science fiction met een vleugje romantiek?

Ga dan grasduinen in onze genrecatalogus, waar de romancollectie op basis van thema's is onderverdeeld.

Kidscatalogus
Voor kinderen is er al jaren een kidscatalogus waarin ze online kunnen snuffelen tussen de materialen die binnen hun interessegebied liggen. Meer weten over eilanden in de wereld, boeken over magie bekijken, alles weten over snoepgoed of griezelen met de boeken van Paul van Loon. Kinderen kunnen door allerlei thema’s heen klikken en scrollen tot ze vinden wat ze willen lezen of bekijken.

Romancollectie
Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen vinden het heerlijk om tussen de boeken te grasduinen. Zowel tussen de ‘echte’ boeken als tussen de virtuele boeken. Door de collectie romans op een andere manier te bekijken, loop je tegen allerlei onverwachte pareltjes aan. Boeken die je anders misschien voorbij was gelopen of online nooit was tegengekomen.

Gratis reserveren
In ons pand aan de Molenstraat vinden op het moment werkzaamheden plaats op weg naar een culturele markthal. Daardoor is de romancollectie tijdelijk verplaatst naar ons magazijn. Alle boeken komen weer terug. In de tussentijd kun je letterlijk browsen tussen de romans. Heb je een interessant boek gevonden? Dan kun dit meteen reserveren.