Nieuws »  Gratis naar een concert door leerlingen van Nieuwe Veste

Gratis naar een concert door leerlingen van Nieuwe Veste

Gepubliceerd: 06-05-2019
Kom eens kijken en luisteren naar een optreden door leerlingen van Nieuwe Veste. Zij staan regelmatig op het podium van de concertzaal en laten horen wat ze tijdens de lessen hebben geleerd.

Bij Nieuwe Veste kan je allerlei instrumenten leren bespelen. Leerlingen krijgen de techniek onder de knie en willen natuurlijk graag laten horen wat ze al kunnen! Dat doen ze op een van de voorspeelavonden of –uren.

Vol enthousiasme
Naast het leren van de techniek is plezier belangrijk bij het maken van muziek. Vol enthousiasme studeren de leerlingen muziekstukken in om deze tijdens hun optreden ten gehore te brengen. De ene leerling is wat verder gevorderd dan de andere en sommigen hebben meer podiumervaring. Voor allemaal is het bijzonder om voor een publiek op te treden.

Iedereen is welkom
Door de optredens kunnen leerlingen ervaren hoe het is om op een podium te staan. Natuurlijk is het voor familie en vrienden erg leuk om hiernaar te komen luisteren. Maar wist je dat iedereen welkom is bij deze optredens? Kom gerust eens kijken en luisteren en laat je verrassen door de muziek! De toegang is gratis.

Kijk in onze AGENDA om te zien welke voorspeelavonden en –uren er de komende tijd zijn.

Zelf een instrument leren bespelen?
Ben je enthousiast geworden door een optreden of denk je er al heel lang over om muzieklessen te gaan volgen?
Kijk eens in ons LESAANBOD!

voorspeeluren