Nieuws »  Lessen en cursussen seizoen 2022 - 2023

Lessen en cursussen seizoen 2022 - 2023

Gepubliceerd: 15-04-2022
Ga jij je gitaar van zolder halen en eindelijk die opfriscursus doen? Gooi je het over een hele andere boeg en wissel je theater af met een cursus kunstbeschouwing? Heb je jouw camera al lang niet meer gebruikt en mis je die creatieve flow? Of sta je juist op het punt om de allereerste stappen te zetten om jouw creativiteit te ontdekken?

Nieuwe Veste is er voor iedereen: jong, oud, beginnend of gevorderd. Bij ons kun je jezelf verder ontwikkelen. Een leven lang. Van je eerste stappen tot misschien wel een professionele kunstenaar.

Vanaf 9 juni kun je jezelf inschrijven voor een van onze cursussen in het nieuwe seizoen!
De lessen en cursussen starten in september.


Of je nu begint of al ervaren bent, creativiteit is en blijft een avontuur. Achter elke hoek ligt een nieuwe uitdaging. Met een flinke dosis lef en doorzettingsvermogen blijf je jezelf verrassen om je talenten steeds weer anders in te zetten. Het is heerlijk om de alledaagse dingen even aan de kant te schuiven en alleen maar oog te hebben voor het avontuur van het moment. Verandering of een cross-over zorgt voor nieuwe inzichten, andere perspectieven en frisse ideeën. Werken aan je creativiteit is een investering die je een leven lang meeneemt. Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling, je maatschappelijk functioneren en helpt je om te verbinden met anderen.