Nieuws »  Muzikanten en vocalisten gezocht voor Rockin’1000

Muzikanten en vocalisten gezocht voor Rockin’1000

Gepubliceerd: 17-10-2019
GEZOCHT! Muzikanten, zangers en zangeressen voor Rockin'1000, the biggest rockband on earth!
 
Op maandag 4 november a.s. vind er in Amsterdam een evenement plaats met een aantal wereldberoemde sprekers uit binnen- en buitenland. Eén van de sprekers is Marco Sabiu. Hij is naast een bekende producer ook de initiator van de "Rockin'1000". 1000 muzikanten, zangers en zangeressen spelen en zingen samen onder aanvoering van Marco een bekend rock nummer.  Met het nummer Learn to Fly van de Foo Fighters werd de wereldpers gehaald.

Marco Sabiu wil samen met jou aan het einde van het evenement een mini-versie van de Rockin'1000 ten gehore te brengen. Hij komt tevens speciaal eerder naar Nederland gevlogen voor de generale repetitie op zondag 3 november bij Poppodium Phoenix. Ben je onder de 25 jaar en heb je zin om mee te doen, schrijf je in via: http://www.poppodiumphoenix.nl/inschrijven-rocking-1000.html
 
Voorbereiding & details
- Leer het nummer Learn to Fly van The Foo Fighters op jouw favoriete instrument
- Zorg dat je aanwezig bent bij op zondag 3 november voor de generale repetitie met de experts van Rockin'1000 erbij om het te begeleiden. Tussen 11u en 14u, de locatie is Poppodium Phoenix in Breda.
- Op maandag 4 november vertrekken we met de bus vanaf Poppodium Phoenix rond 13.00 uur. Deze busreis voor jou en voor de instrumenten wordt geheel verzorgd door de organisatie en je wordt ook weer netjes thuis gebracht.
- Het optreden vind plaats in het Theater Amsterdam.
- Organisatie is in handen van Poppodium Phoenix Breda.

Moet je op de maandag naar school of naar werk? Geef dit aan in het opmerkingen veld bij het inschrijven, de organisatie kijkt wat ze hierin kan betekenen.

Inschrijven: http://www.poppodiumphoenix.nl/inschrijven-rocking-1000.html
Inspiratie video:  Learn to Fly - Foo Fighters Rockin'1000