Nieuws » Nieuw aanbod Sport- en Cultuurintro Breda

Nieuw aanbod Sport- en Cultuurintro Breda

Gepubliceerd: 27-01-2020
Sport- & Cultuurintro 2e rondeAlle kinderen uit het basisonderwijs in Breda kunnen meedoen aan allerlei sportieve en culturele activiteiten. Vanaf 1 februari is er nieuw aanbod en zijn er nieuwe data toegevoegd. Wat dacht je van badminton, muziek maken, dansen, boetseren, skateboarden, beach volleybal, beeball en dj-en.

bekijk het aanbod van sport- en cultuurintro breda


Kijk op www.sportencultuurintrobreda.nl en blader door het aanbod. 

Kennismaken met sport en cultuur
Kinderen kunnen vaak gratis deelnemen aan de activiteiten van Sport- & Cultuurintro Breda. Soms wordt er een kleine bijdrage gevraagd. Meedoen aan de diverse activiteiten is een leuke manier om kennis te maken met sport en cultuur in Breda. Er is heel veel aanbod en kinderen mogen zich zo vaak inschrijven als ze willen. 

Nieuw en bestaand aanbod
Vanaf 1 februari 2020 staat er nieuw aanbod op de site en zijn er nieuwe data voor bestaand aanbod. Zit er wat bij? Schrijf je in! Wacht niet te lang, want vaak is er een maximum aan het aantal deelnemers en sommige activiteiten zijn erg populair!

Breda Actief en Nieuwe Veste werken samen
Of het nu sport is of cultuur, Nieuwe Veste en Breda Actief stimuleren kinderen om hun passie te ontdekken vanuit de gedachte dat dit een belangrijke bijdrage levert aan een gelukkig jeugd en je persoonlijke ontwikkeling. En dat is van grote waarde in een samenleving die snel verandert en ingewikkeld is. Breda Actief en Nieuwe Veste slaan dit jaar voor het eerst de handen in één en hebben sportieve en culturele aanbieders in Breda gevraagd een leuke kennismaking voor hun sport of creativiteit te organiseren waar alle kinderen in de basisschoolleeftijd in Breda in hun vrije tijd aan deel kunnen nemen.

www.sportencultuurintrobreda.nl