Nieuws »  Nieuwe Vestival!

Nieuwe Vestival!

Gepubliceerd: 19-04-2023

 
Op zondag 18 juni was het Nieuwe Vestival! Een spetterende open dag waarin leerlingen en cursisten hun creativiteit lieten zien rondom het thema On the road. Zo'n duizend bezoekers trokken onze wandelschoenen aan, namen vrienden en familie mee en bewandelde de creatieve route door ons gebouw die leerlingen en cursisten voor hadden gemaakt. Er waren voldoende haltes om even uit te rusten en te genieten van exposities, muziekoptredens en stukjes voorstelling theater, musical en dans. Kinderen t/m 12 jaar konden bovendien de hele dag ons aanbod uitproberen door mee te doen aan korte workshops of een muziekinstrument uitproberen.
Alles was gratis te bezoeken.

  
Programma open dag 18 juni. 

• Q&A musicalster Vajèn van den Bosch
• Inloop muziekinstrumenten uitproberen 
• Highlights uit voorstellingen theater en musical
• Workshops beeldend, theater, musical en dans
• Live muziek van bands 
• Dans performances
• Cursistenexpositie: On the road
• Muziekoptredens in de concertzaal
 
 

 

Workshops en proeflessen 

Maak kennis met ons aanbod. Vandaag kun je gratis onze lessen en cursussen uitproberen. Van tekenen tot musical, van dans tot theater en musical. De workshops zijn kort zodat je van lekker veel kan proeven. Tussen de workshops is er voldoende tijd voor alle andere leuke dingen die er te zien en te doen zijn. 

Muziekinstrumenten uitproberen

In de muziekgang staan de docenten klaar om je te laten proeven van een instrument: van piano of gitaar tot trompet, drums of cello. Hier kun je van 13.00 tot 16.00 uur binnenlopen en al je vragen stellen.
Als je je keuze gemaakt hebt, kun je je direct inschrijven bij de infotafels in de centrale hal.
Meld je wel even aan. Je ziet dan gelijk uit hoeveel instrumenten je kan kiezen!
 

On the road

Vandaag rollen trotse cursisten en leerlingen een creatieve route voor je uit. Ze laten je in een notendop zien wat ze dit jaar hebben gemaakt rondom het thema On the road. Bij de verschillende haltes wordt je op allerlei manieren verrast. Geniet tijdens de route van live bandjes als de Lazy Lama’s, The Boyband en Fantasix; van highlights uit voorstellingen theater en musical; van pop-up breakdance, battle en andere dans performances.