Nieuws »  Nieuwe Vestival!

Nieuwe Vestival!

Gepubliceerd: 19-04-2023

 
Op zondag 18 juni is het tijd voor Nieuwe Vestival! Een spetterende open dag waarin leerlingen en cursisten hun creativiteit laten zien rondom het thema On the road. Trek je wandelschoenen aan, neem je vrienden mee en bewandel de creatieve route door ons gebouw die leerlingen en cursisten voor je hebben gemaakt. Weinig conditie? Geen probleem, er zijn voldoende haltes om even uit te rusten en te genieten van exposities, muziekoptredens en stukjes voorstelling theater, musical en dans. Kinderen t/m 12 jaar kunnen bovendien de hele dag ons aanbod uitproberen door mee te doen aan korte workshops of een muziekinstrument uitproberen.
Alles is gratis te bezoeken, mis het niet!

 
Programma open dag 18 juni van 11:00 tot 16:30 uur.

• Inloop muziekinstrumenten uitproberen 
• Highlights uit voorstellingen theater en musical
• Workshops beeldend, theater, musical en dans
• Live muziek van bands 
• Dans performances
• Cursistenexpositie: On the road
• Muziekoptredens in de concertzaal


Workshops en proeflessen 

Maak kennis met ons aanbod. Vandaag kun je gratis onze lessen en cursussen uitproberen. Van tekenen tot musical, van dans tot theater en musical. De workshops zijn kort zodat je van lekker veel kan proeven. Tussen de workshops is er voldoende tijd voor alle andere leuke dingen die er te zien en te doen zijn. 


Muziekinstrumenten uitproberen

In de muziekgang staan de docenten klaar om je te laten proeven van een instrument: van piano of gitaar tot trompet, drums of cello. Hier kun je de hele middag binnenlopen en al je vragen stellen.
Als je je keuze gemaakt hebt, kun je je direct inschrijven bij de infotafels in de centrale hal.
Meld je wel even aan. Je ziet dan gelijk uit hoeveel instrumenten je kan kiezen!
 

> Bekijk het programma en meld je aan voor een gratis proefles

 

On the road

Vandaag rollen trotse cursisten en leerlingen een creatieve route voor je uit. Ze laten je in een notendop zien wat ze dit jaar hebben gemaakt rondom het thema On the road. Bij de verschillende haltes wordt je op allerlei manieren verrast. Geniet tijdens de route van live bandjes als de Lazy Lama’s, The Boyband en Fantasix; van highlights uit voorstellingen theater en musical; van pop-up breakdance, battle en andere dans performances.