Nieuws »  Online tips voor thuis

Online tips voor thuis

Gepubliceerd: 15-04-2020
E-BOOKS & LUISTERBOEKEN
De bibliotheek is tijdelijk dicht en vanwege de maatregelen om de spreiding van het COVID-19 virus te beperken is het van belang zoveel mogelijk thuis te blijven. Dit is daarom hét moment om eens aan e-book te beginnen of weg te dromen met een online luisterboek. Je kunt de e-books lezen op je e-reader, tablet, smartphone, pc of laptop. Benieuwd naar de collectie?

Hoe werkt het?
Ben je al lid van de bibliotheek? Dan kun je kosteloos gebruik maken van de collectie van de online bibliotheek. Hier vind je een ruim aanbod aan e-books en luisterboeken.

E-BOOKS BEKIJKEN

LUISTERBOEKEN BEKIJKEN

Word lid
Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Meld je dan hier aan en krijg toegang tot de ruime collectie e-books en luisterboeken van de online bibliotheek. Je krijgt van ons binnen twee werkdagen een e-mail met een tijdelijk nummer waarmee je materialen in de online bibliotheek kunt lenen. Je betaalt pas inschrijfgeld en contributie op het moment dat je je definitieve lenerspas komt afhalen in de bibliotheek.

LID WORDEN

APP THUISBIEB

Via de app 'ThuisBieb' kan iedereen e-books lenen en lezen. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Er staan maar liefst 100 e-books voor jeugd, jongeren en volwassenen voor je klaar in deze nieuwe landelijke app. Extra fijn: je leent net zoveel e-books tegelijk als je zelf wilt! Van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief, er is voor iedereen wel een goed e-book te vinden. Denk bijvoorbeeld aan ´Rinkeldekink´ van Martine Bijl, maar ook aan de nieuwste editie van het voetbalmagazine Hard Gras.

THUISBIEB APP BEKIJKEN

ONLINE CURSUS

Nieuwe Veste is dan wel gesloten, maar ondertussen wordt er hard gewerkt aan de online lessen voor onze leerlingen en cursisten. Ben je (nog) geen cursist maar heb je ook zin om een keer mee te doen? Misschien wel samen met je familie? Volg dan een online theaterles!

ONLINE THEATERLES

MEER TIPS VOOR THUIS

Ben je op zoek naar inspiratie om jezelf of je kinderen thuis te vermaken? We hebben via onderstaande buttons wat tips voor je op een rijtje gezet.

TIPS VOOR VOLWASSENEN

TIPS VOOR JONGEREN

TIPS VOOR KINDEREN

ONLINE KUNSTTIPS VAN DE KUNSTSALON