Nieuws

Ontdek jouw creativiteit!

Gepubliceerd: 24-08-2018
Zondag 9 september | 13.00 - 16.00 uur | Nieuwe Veste, Molenstraat 6 | toegang gratis

Maak kennis met onze cursussen en doe mee

Heb je nog geen idee wat je wil doen, of twijfel je nog? Kom dan een voorproefje nemen. Doe mee met een korte muziekbeleving, dansbeleving of stap even in de wereld van Theater. Van alles proeven en uitproberen mag ook! Ieder kwartier kun je spontaan aansluiten bij één van onze creatieve belevingen.
 
Meedoen is gratis en iedereen is welkom! Inschrijven en informatie krijgen over ons aanbod kan bij de Nieuwe Veste marktkraam op het binnenplein aan de St Jansstraat. Dit is ook het start- en eindpunt van alle belevingen.

Schrijf je in op deze dag en krijg korting op je cursus*
Je kunt deze middag ook ervaren hoe je creatief makerschap kunt leren! Bij Marché Hoezee vind je een keur aan creatieve makers, doeners en vernuftige vinders die hun creaties tonen en verkopen.
In de bibliotheek is gelegenheid om kennis te maken met de cursus Digisterker en de Volksuniversiteit Breda presenteert haar nieuwe cursusaanbod.
 
Vanaf maandag 17 september starten onze cursussen muziek, beeldend, theater en dans. Je kunt altijd een gratis proefles muziek aanvragen via onze website en beginnen met muziekles. Ben je op zoek naar een cursus bij jouw in de buurt? Doe dan mee met de proeftuin of kunstenmakers. 

* Wanneer je je deze middag tijdens de creatieve markt inschrijft voor een cursus bij onze Nieuwe Veste kraam ontvang je een mooie korting!
Je krijg 25 euro korting op instrumentale en vocale lessen, 12,50 euro korting op een cursus van 27-30 weken en 5 euro korting op een cursus van 10-15 weken.
Ontdek jouw creativiteit!

Kijk hier voor de algemene voorwaarden