Nieuws »  Proeflesweek 15 t/m 20 januari - cursussen en lessen

Proeflesweek 15 t/m 20 januari - cursussen en lessen

Gepubliceerd: 14-11-2023
Maak kennis met ons nieuwe aanbod voor volwassenen en jongeren tijdens een proefles! Creativiteit zit in iedereen. Ontdek deze week wat jou inspireert en waar jij blij van wordt: toneel, spoken word, moderne of klassieke dans, saxofoon, schrijven of fotografie? Onze docenten geven je alle informatie die je nodig hebt om jouw keuze te maken! Meld je vooraf aan om zeker te zijn van een plekje! 

 

> Binnenkort volgt hier het programma en kun je je aanmelden. 

  
 
 

Onze tips voor het nieuwe aanbod 2023-2024 

Samen muziek maken is heel erg leuk! Je ontwikkelt je sneller en breder dan wanneer je individueel les hebt op je instrument én je verbetert je cognitieve vaardigheden. 
Bij Nieuwe Veste kun je op allerlei momenten met anderen samenspelen. Bijvoorbeeld in onze bandlessen of in één van onze orkesten. Of start met onze nieuw cursus Samen muziekles vanaf 6 jaar! Dit is een kleine groepsles met 3 leerlingen. Zo leer je op een goede, leuke en betaalbare manier een instrument spelen of zingen.
 
Ben jij goed in verhalen vertellen? Haal dan je hart op bij onze nieuwe cursussen Verhalen schrijven voor kinderen 8-12 jaar, Graphic novel en Spoken word.
Wil je leren hoe je een spannend, mooi of bijzonder verhaal vertelt? Met leuke en verrassende opdrachten ontstaan de mooiste teksten en beelden!  

Werk jij graag met je handen en word je blij van ambachtelijke technieken? Schuif aan bij Werken met textiel, Werken met klei, Sieraden maken van porselein of Pottenbakken als ambacht. Hier maak je je eigen creatief werk en leer je de kneepjes van het vak. Bijvoorbeeld hoe je prachtige decoraties kunt aanbrengen op klei of een bijzonder sieraad maakt. Hoe je kunt werken met weven, verven en compositie in textiel of hoe je de perfecte tuit draait op de draaischijf. 

Gaat het lijf niet meer zo vlug als je zou willen, maar ben je nog even creatief als altijd?
We hebben verschillende cursussen met een iets aangepast tempo, zodat je op je eigen manier toch lekker mee kunt doen met de Fotografiegroep, Theaterproductie of Toneel, Moderne dans fit en het Orkest Nieuwe Veste Plus.
 

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 
Mag ik voor meerdere proeflessen inschrijven?
Ja, je kunt voor meer proeflessen inschrijven.

Mag een broertje of zusje meekomen naar de proefles?
Dit is afhankelijk van hoe druk het is. Wil je zeker weten dat hij/zij mee kan doen, meld hem/haar dan ook aan voor de proefles middels het aanmeldformulier.

Mogen ouders in het lokaal blijven tijdens de les?
Bij aanbod voor 0-4 jarigen mogen ouders er altijd bij zijn. In andere gevallen is het afhankelijk van hoe druk het is. 

Ben ik door deze aanmelding verzekerd van een plek in de les/cursus?
De inschrijvingen voor lessen en cursussen lopen gewoon door dus het kan zijn dat een les/cursus al vol zit. Wil je zeker zijn van een plek, schrijf je dan al in!

Mijn les of cursus zit al vol. Wat nu?
Onze coördinatoren denken graag met je mee over een alternatieve les of cursus.
Mail naar c.verwaaijen@nieuweveste.nl

Ik ben verhinderd: hoe meld ik me af voor een proefles?
Mail naar c.verwaaijen@nieuweveste.nl

Kan ik op een ander moment een proefles volgen?
Soms is het mogelijk om ook op een ander moment een proefles te volgen.
Mail naar c.verwaaijen@nieuweveste.nl