Nieuws

Servicepunten Vrijwilligerswerk bij Nieuwe Veste

Gepubliceerd: 19-03-2018
Servicepunt Breda Actief bij Nieuwe VesteHeb je vragen rond vrijwilligerswerk bij sport en bewegen? Kom naar het Servicepunt bij Nieuwe Veste in de bibliotheek.

Bij het Servicepunt zitten medewerkers van Breda Actief klaar om al je vragen rondom vrijwillige inzet, sport en bewegen te beantwoorden. Je vindt ze op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en op woensdag van 13.00 tot 15.00 uur bij Nieuwe Veste (bibliotheek) in de Molenstraat in Breda. Je herkent ze aan de Breda Actief banner en de rode Breda Actief jasjes.

Praktische adviezen
De medewerkers van het Servicepunt kunnen je onder andere helpen met het aanmaken van een account op www.bredavoorelkaar.nl, advies geven over sportverenigingen in jouw wijk, uitleggen wat voor vacatures er zijn, advies geven over verzekeringen en andere vragen op het gebied van vrijwillige inzet, sport en bewegen.

Servicepunt Surplus in Vuchterhage
In de Hoge Vucht staan de vrijwilligers van Surplus voor je klaar in Vuchterhage (Stichting Elisabeth) aan de Antwerpenstraat 93. Ze zijn aanwezig op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Vragen over vrijwilligerswerk en meer
Je kunt er terecht voor informatie over vrijwilligerswerk en je vragen over www.zorgvoorelkaarbreda.nl, zoals verzorging, wonen, mobiliteit, bewegen, sociale contacten of geldzaken. Hier is ook het haal- en brengpunt van de bibliotheek.


Bij beide servicepunten ben je zonder afspraak van harte welkom. Loop dus gerust binnen!