Nieuws »  ​Sport- en Cultuurintro Breda schooljaar 2022-2023

​Sport- en Cultuurintro Breda schooljaar 2022-2023

Gepubliceerd: 26-09-2022

Sport- en Cultuurintro Breda

Wat vind jij leuk om te doen?


Alle kinderen uit het basisonderwijs in Breda kunnen meedoen aan allerlei sportieve en culturele activiteiten. Ook in het schooljaar 2022-2023 is er weer volop aanbod. Wat dacht je van archeologie, dansen, golfen, handbal, ijshockey, judo, rappen & videoclip, schaken, schilderen met garen, snorkelen, allerlei muzieklessen en nog veel meer?

Kijk op www.sportencultuurintrobreda.nl om door het aanbod te bladeren. 

Kennismaken met sport en cultuur
Kinderen kunnen vaak gratis deelnemen aan de activiteiten van Sport- & Cultuurintro Breda. Soms wordt er een kleine bijdrage gevraagd. Meedoen aan de diverse activiteiten is een leuke manier om kennis te maken met sport en cultuur in Breda. Er is heel veel aanbod en kinderen mogen zich zo vaak inschrijven als ze willen. 

Inschrijven 
Dit schooljaar is er weer van alles te beleven en valt er heel wat uit te proberen. Bekijk op je gemak het aanbod. Zit er wat bij? Schrijf je dan in via de website www.sportencultuurintrobreda.nl! Wacht niet te lang, want vaak is er een maximum aan het aantal deelnemers en sommige activiteiten zijn erg populair!

Sport- & Cultuurintro app
Nieuw dit jaar is de Sport- & Cultuurintro app. In de app vind je het hele jaar door het complete aanbod op het gebied van sport en cultuur. Zie je iets wat je leuk vindt? Ook via de app kun je je inschrijven.
Je kunt de app downloaden in de Google Playstore en de Apple App Store.

Breda Actief en Nieuwe Veste werken samen
Of het nu sport is of cultuur, Nieuwe Veste en Breda Actief stimuleren kinderen om hun passie te ontdekken vanuit de gedachte dat dit een belangrijke bijdrage levert aan een gelukkige jeugd en je persoonlijke ontwikkeling. En dat is van grote waarde in een samenleving die snel verandert en ingewikkeld is. Breda Actief en Nieuwe Veste slaan de handen in één en hebben sportieve en culturele aanbieders in Breda gevraagd een leuke kennismaking voor hun sport of creativiteit te organiseren waar alle kinderen in de basisschoolleeftijd in Breda in hun vrije tijd aan deel kunnen nemen.

Sport- en cultuurintro Breda


Artikel in Breda Vandaag
Breda Vandaag heeft een mooi artikel geschreven over Sport- en Cultuurintro. 
Lees het artikel