Nieuws »  Taalhuis Breda opent Digi-Taalpunten in Hoge Vucht en Heuvel 

Taalhuis Breda opent Digi-Taalpunten in Hoge Vucht en Heuvel 

Gepubliceerd: 16-06-2021
Taalhuis Breda geeft advies over het leren van de Nederlandse taal, werken met de computer, tablet of mobiele telefoon. Niet voor iedereen is het mogelijk om hiervoor naar het centrum van Breda te komen. Daarom opent Taalhuis Breda Digi-Taalpunten in Hoge Vucht en Heuvel.

Vanaf 30 juni kun je hier wekelijks terecht met vragen, voor een praatje met een kopje koffie of thee en het doen van taalspelletjes.Ook zullen er gratis taal- en digitale activiteiten worden georganiseerd die aansluiten bij de wens van buurtbewoners.

Het Digi-Taalpunt gaat op woensdag 30 juni van start bij Buurthuis ONS (Evert Spoorwaterstraat 41) in Hoge Vucht en op donderdag 1 juli bij Ontmoetingscentrum De Vlieren (Mgr. Nolensplein 1) in Heuvel. Vanaf 10.00 uur staat de koffie en thee klaar met wat lekkers erbij. Om 10.30 uur start het Taalcafé: ‘Muziek met een lach en een traan'. Iedereen wordt uitgenodigd om mee te zingen en te praten over smartlappen (levensliedjes) uit alle landen. Daarnaast mag je zelf een echte smartlap maken.  

Wekelijkse spreekuren 
Heb je een vraag over taal of digitale cursussen in Breda, kom dan eens langs bij het Digi-Taalpunt!  Om antwoord te geven op je vragen is er iedere woensdag van 10.00 en 11.30 uur een medewerker van Taalhuis Breda aanwezig in Buurthuis ONS en iedere donderdag tussen 10.00 en 11.30 uur in Ontmoetingcentrum De Vlieren. Je bent ook welkom om zelf te leren of lekker te lezen. Er staat een kast met makkelijke leesboeken en boeken om te oefenen met taal of de computer.  

Meer informatie?  
Ga voor meer informatie over Taalhuis Breda naar http://www.taalhuisbreda.nl of stuur een e-mail naar info@taalhuisbreda.nl. Bellen kan ook via 06 – 528 13 807 

Digitaalhuis Hoge Vught