Nieuws »  Proeflesweek: Ontdek jouw creativiteit!

Proeflesweek: Ontdek jouw creativiteit!

Gepubliceerd: 19-07-2022

Jij maakt het!

7 tot en met 11 september, toegang gratis

Heb je altijd al een instrument willen bespelen, wil je leren hoe je een écht goede foto kunt maken of wil je met dans en theater jouw creativiteit uiten? Met ons bomvolle aanbod lessen en cursussen, zit er altijd iets voor je bij.

Ontdek ons nieuwe seizoen, vind de cursus die bij je past en schrijf je in! Prikkel je fantasie, je beleving en je inspiratie. Leer door te spelen en plezier te maken. Wij laten je handen jeuken om zelf te maken en te creëren. Tijdens onze proeflesweek kun je onze lessen en cursussen uitproberen. 

Door het hele gebouw kun je ervaren hoe je creatieve vaardigheden kunt leren. Kom vrijblijvend proeven van ons nieuwe aanbod lessen en cursussen op het gebied van Taal, Creativiteit en Kunst. De proefmomenten zijn korter dan een normale les zodat je de gelegenheid hebt om lekker veel uit te proberen. Meld je vooraf even aan, zodat je zeker weet dat er voor jou een plekje is. Meedoen is gratis en iedereen is welkom!

WO 7 SEPTEMBER – 18 TOT 99 JAAR
Op deze eerste proefavond voor volwassenen kun je een aantal cursussen dans en beeldend uitproberen. Maak kennis met de docent, het lokaal en proef de sfeer in ons prachtige gebouw. Wij zetten de koffie alvast voor je klaar en geven je alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken!
Bekijk het programma!

DONDERDAG 8 SEPTEMBER – 18 TOT 99 JAAR
Op deze tweede proefavond voor volwassenen kun je vanuit een ruim aanbod lekker veel uitproberen. Creativiteit kan namelijk op vele manieren beleefd worden. Ontdek vanavond waar jij blij van wordt: toneel, dans, filosofie of fotografie? Wij zetten de koffie alvast voor je klaar en geven je alle informatie die je nodig hebt om jouw keuze te vergemakkelijken!
Bekijk het programma!

VRIJDAG 9 SEPTEMBER - 50+ AANBOD (ochtend)
                                           - INLOOPAVOND BANDCOACHING ALLE LEEFTIJDEN (avond)

Altijd al iets willen doen met jouw creativiteit en vind je het leuk om gelijkgestemden te ontmoeten? Tijdens deze ochtend kun je in alle rust uitproberen welke cursus het beste bij je past: klassieke dans, schilderen of durf jij een mix van verschillende disciplines aan? Wij zetten de koffie alvast voor je klaar, brengen je naar het juiste lokaal en beantwoorden je vragen!  

Speel je al een tijdje een instrument en wil je graag in een band spelen? Kom dan naar de inloopavond op vrijdagavond. Onze bandcoaches staan voor je klaar!
Bekijk het programma!

ZONDAG 11 SEPTEMBER – FAMILIEDAG
Deze gezellige familiedag wil je niet missen: tijdens korte proefmomenten kun je uitproberen wat je het allerleukste vindt: musical, dans, tekenen of misschien toch muziek? Je kunt aan meerdere proeflessen meedoen, dus bij twijfel: doen!  Neem je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes allemaal mee, want er is van alles te beleven. Enne…. in de pauze staat er heerlijke ranja voor je klaar!
Bekijk het programma!

Inschrijven en informatie tijdens de Try-out week - receptie Nieuwe Veste
Woensdag 7 september - 19.00 - 22.00 uur
Donderdag 8 september - 19.00 tot 22.00 uur
Vrijdag 9 september -  10.00 tot 12.00 uur
Zondag 11 september, 10.00 tot 16.30 uur

Bij onze informatietafels vind je alle informatie over ons aanbod en kun je je direct inschrijven voor een les of cursus. Dit is tevens het start- en eindpunt van de proefles. Je wordt hier voor alle proefmomenten door de workshopleider opgehaald.
 
Proeflessen muziek zijn gedurende het hele jaar aan te vragen.
Meer informatie over proefles muziek