Nieuws »  Urban & Hiphop workshops in Heuvel

Urban & Hiphop workshops in Heuvel

Gepubliceerd: 10-07-2018
Vanaf maandag 30 juli worden in de Vlieren in Heuvel muziek en dans workshops gegeven voor jongeren die graag kennis willen maken met Urban en Hiphop. De workshops zijn bedoeld voor beginners maar ook voor diegene die al enige ervaring heeft.

Iedereen die belangstelling heeft kan zich aanmelden voor één van de workshops:         
-   Graffiti,
-   Hiphop-dans,
-   Breakdance,
-   DJ-techniek,
-   Beatcreaten/producer,
-   Bandcoaching (spelen in een band).

De workshops worden gegeven door professionele docenten die zelf vaak op het podium staan. Heb jij altijd al eens in een band willen spelen?
Of als DJ op een podium willen staan, als hiphopdanser een echte choreografie willen dansen, als BBoy je eigen moves willen gebruiken in een freestyle?
Als rapper je eigen beats maken, of je creatieve talenten willen vastleggen in een Graffiti artwork?
Dan is het nu je kans om je aan te melden voor een van deze workshops.

Je kunt jezelf aanmelden, maar het is natuurlijk nog leuker om met vrienden of vriendinnen aan een van de workshops deel te nemen.
Jongeren die een muziekinstrument bespelen kunnen meedoen in de workshop Bandcoaching maar ook bestaande bands zijn van harte welkom.

Vanaf 30 juli vinden de workshops op 7 maandagen van 16.00 – 17.00 uur plaats. De laatste workshop is op maandag 10 september. Voor iedereen die dan zijn skills wil tonen op een podium bestaat vrijblijvend de mogelijkheid om op te treden tijdens het festival 'Heuvel Got Talent' op 16 september. Voor velen de mogelijkheid om een eerste stap te zetten naar een echt optreden voor publiek in je eigen wijk.

De workshops worden georganiseerd door Nieuwe Veste in samenwerking met Jeugdwerk Surplus.
Deelname aan de workshops kost € 5,-.

Aanmelden kan bij Lisa van Weerdenburg via: lisa.vanweerdenburg@surplus.nl of via 06-23317143. Hier kun je ook terecht voor meer informatie.