Nieuws

Vacature Klantenadviseur (24 uur per week)

Gepubliceerd: 11-06-2018
Voormalig Bibliotheek Breda, Nieuwe Veste centrum voor de kunsten en Cultuurwinkel Breda bundelen samen de krachten in een vernieuwde dienstverlening onder de nieuwe merknaam Nieuwe Veste.
 
Nieuwe Veste wil een bijdrage leveren aan persoonlijke ontwikkeling en burgerschap van alle inwoners van Breda, door een rol te spelen in het aanreiken van taal- en creativiteitsontwikkeling en het toegankelijk maken van kunst. Daarbij willen we alle kinderen een basis meegeven, jongeren stimuleren hun blik op de wereld te verbreden en volwassenen in staat stellen te participeren. Dit doen we door nóg meer samen te werken met partners in de stad aan een sociaal en cultureel levendig Breda.

 

Voor het Klanten Contact Center (KCC) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en professionele:
 

Klantenadviseur (24 uur per week)

 
Je bent samen met je collega klantenadviseurs verantwoordelijk voor de advisering van leden, leerlingen en bezoekers en brengt bij hen de betaalde diensten onder de aandacht.
 
Dit betekent dat je leden, leerlingen en bezoekers op een professionele en klantgerichte wijze ontvangt, begeleidt en doorverwijst binnen Nieuwe Veste. Leden, leerlingen en bezoekers worden voorzien van adviezen en je brengt op representatieve wijze de betaalde diensten/producten van Nieuwe Veste en culturele partners onder de aandacht. Kortom, je zorgt voor het binden en behouden van leden en leerlingen.
 

Meer over deze vacature