Nieuws »  Vacature Medewerker Horeca BOMEN

Vacature Medewerker Horeca BOMEN

Gepubliceerd: 27-09-2022
Wil je werken in het hart van de Culturele Markthal van Nieuwe Veste? Ben jij gedreven en gastvrij en heb je een passie voor eten en drinken? Kun je Breda verrassen? Ben je vriendelijk en klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker Horeca BOMEN in Nieuwe Veste

(28 uur per week en een oproepmedewerker)

Je zet jouw kwaliteiten in om gastvrijheid binnen Nieuwe Veste naar een hoger niveau te tillen en hebt een passie voor eten en drinken. Je levert hiermee een concrete bijdrage aan de beleving van onze bezoekers.

In ons prachtige pand aan de Molenstraat creëren we een Culturele Markthal. De plek in Breda waar je naartoe gaat met vragen over de steeds verder digitaliserende overheid, maar ook voor een kopje koffie, een lunch, een krantje, en een goed gesprek. Waar kinderen leren dat lezen leuk is en een boek een droom in je handen. Waar nieuwe Nederlanders leren hoe ze in Nederland kunnen participeren, waar ze de taal leren, en waar ze contacten leggen. Een plek van verrassing en inspiratie waar iedere Bredanaar een verhaal kan vinden dat zijn tenen doet krullen, zich kan onderdompelen in een cursus schilderen of beeldhouwen, en een muziekinstrument leert bespelen. Iedereen is welkom in de Culturele Markthal. Wij van Nieuwe Veste dragen trots ons steentje bij aan de vitaliteit van Breda want cultuur verbindt, het verbreedt je horizon, en draagt bij aan meer begrip, en een betere leefbaarheid.

Wat ga je doen?
Van jou als medewerker horeca wordt verwacht dat je de bezoekers gastvrij ontvangt en ervoor zorgt dat ze kunnen genieten van een hapje en drankje. Je bereidt koffie, thee en lunchgerechten en zorgt ervoor dat de keuken en de horecaruimtes schoon en representatief zijn. Je werkzaamheden stem je af  met de Horecamanager en je collega medewerkers Horeca. Naast je werkzaamheden in de daghoreca zal je ook flexibel ingezet worden op evenementen, wat het werk heel divers en uitdagend maakt. Bij de uitvoering van je werkzaamheden neem je de toepassing van de Arbo wet- en regelgeving en HACCP in acht.

Wat verwachten we van jou?
- Enorme passie voor eten en drinken en gastvrijheid zit in je bloed;
- Flexibele inzetbaarheid. De horecagelegenheid is geopend van maandag tot en met zondag en vooral in de avond vinden evenementen plaats;
- Een commerciële instelling en zelfstandig kunnen werken;
- Sociale Hygiëne en HACCP zijn een pré, bereidheid tot het volgen ervan is een vereiste.

Nieuwe Veste biedt aan geschikte kandidaten een uitdagende functie met een werkweek van 28 uur. Salariëring conform CAO OB, indicatief gewaardeerd in schaal 3 (€ 1.854 - € 2.508 bpm op fulltime basis). Daarnaast zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele oproepmedewerker. Salariëring conform CAO OB, tot en met 21 jaar wordt het wettelijk minimumloon gehanteerd. 

Interesse? Stuur dan zo snel mogelijk je cv toe aan p&o@nieuweveste.nl.