Nieuws »  Warme Kamer Plus bij Nieuwe Veste

Warme Kamer Plus bij Nieuwe Veste

Gepubliceerd: 12-12-2022

Nieuwe Veste heeft zich aangesloten bij de campagne ‘Warme Kamers’ van het Leger des Heils. Met deze campagne vragen we aandacht voor mensen die deze winter in de knel komen door de hoge energierekening en behoefte hebben aan een fijne, warme plek in hun buurt. In onze vestigingen in Noord, Zuid en het Centrum is iedereen daarom welkom om binnen te lopen. Hilda Vliegenthart, onze directeur, vertelt er in gesprek met Radio 5 alles over.

 

Iedereen is welkom in onze 'Warme Kamer Plus'

In de warme kamer van Nieuwe Veste is iedereen welkom. Je hoeft namelijk geen lid te zijn van de bibliotheek om langs te komen en kunt lekker in een luie stoel plaatsnemen, studeren, de krant lezen of een praatje maken met onze gastvrije medewerkers. Ook geniet je van een lekkere kop koffie van onze fijne horeca.
Als ‘Warme Kamer Plus’ is er bij Nieuwe Veste ook van alles te beleven. Mensen komen bij ons om te breien, een taalles te volgen of voor hulp bij het aanvragen van energietoeslag.

 

Beluister het radiointerview op NPO Radio 5 met onze directeur Hilda Vliegenthart

Hilda Vliegenthart, directeur Nieuwe Veste, vertelt in een radiointerview op NPO Radio 5 over de Warme kamer bij Nieuwe Veste:Artikel BN DeStem over de Warme Kamer bij Nieuwe Veste

In BN DeStem van zaterdag 19 november 2022 stond een artikel over de 'Warme bieb':

Artikel BN DeStem over de 'warme bieb'

Of lees het artikel op bndestem.nlGeef een origineel cadeau met een bibliotheek cadeaubon

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan een Bibliotheek Cadeaubon voor een jaar lang leesplezier! De ontvanger krijgt dan ook korting bij de lezingen en andere activiteiten van Nieuwe Veste. 
Kom ook vooral eens langs bij een van onze vestigingen. Niet alleen om op te warmen, maar ook om je te laten verrassen met onze activiteiten en onze verrassende collectie.