Nieuws »  Wat ga jij in 2022 met jouw creativiteit doen?

Wat ga jij in 2022 met jouw creativiteit doen?

Gepubliceerd: 07-12-2021
Jongeren in een theatervoorstelling

Dit is hét moment om je goede voornemens waar te maken. Wat ga jij in 2022 met jouw creativiteit doen? Ga jij je gitaar van zolder halen en eindelijk die opfriscursus doen; gooi je het over een hele andere boeg en wissel je theater af met een cursus kunstbeschouwing? Heb je jouw camera al lang niet meer gebruikt en mis je die creatieve flow? Of sta je juist op het punt om de allereerste stappen te zetten om jouw creativiteit te ontdekken?

Avontuur voor jong tot oud

Of je nu begint of al ervaren bent, creativiteit is en blijft een avontuur. Achter elke hoek ligt een nieuwe uitdaging. Met een flinke dosis lef en doorzettingsvermogen blijf je jezelf verrassen om je talenten steeds weer anders in te zetten. Het is heerlijk om de alledaagse dingen even aan de kant te schuiven en alleen maar oog te hebben voor het avontuur van het moment. Als je al jaren eenzelfde hobby beoefent, kan het stimulerend zijn om eens een andere kunstvorm uit te proberen. Verandering of een cross-over zorgt voor nieuwe inzichten, andere perspectieven en frisse ideeën. Werken aan je creativiteit is een investering die je een leven lang meeneemt. Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling, je maatschappelijk functioneren en helpt je om te verbinden met anderen.
 

Samen en verbinden

In deze tijd van kerst voelen we weer hoe fijn het is om verbonden te zijn. Bij Nieuwe Veste helpen we je hiermee op weg. Samen zingen in een Gospel koor, op excursie naar een toffe expositie of als groep werken aan een theaterproductie, het kan allemaal.  Ook de kleintjes leren al samenwerken in bijvoorbeeld het Kleuteratelier of door met leeftijdgenootjes muziek te maken en te dansen. Samen is het namelijk minder eng om je grenzen te verleggen, je helpt en inspireert elkaar en als groep is het nog leuker om je successen te vieren!

Andere tips om samen aan de slag te gaan:  
Nieuwe Veste is er voor iedereen: jong, oud, beginnend of gevorderd. Bij ons kun je jezelf verder ontwikkelen. Een leven lang. Van je eerste stappen tot misschien wel een professionele kunstenaar.  Waar wacht je nog op? Schrijf je in voor een van onze cursussen! Wat je droom ook is, bij Nieuwe Veste begint het.
 

Geef jezelf (of kind) een cursus cadeau!

Maak je goede voornemens waar in 2022 en ontdek jouw creativiteit.
We hebben een aantal korte cursussen voor je op een rijtje gezet zodat het makkelijker wordt om te kiezen. Met ons brede aanbod zit er altijd wel iets bij!
Bekijk het gehele aanbod