Nieuws »  ​Werkzaamheden Molenstraat

​Werkzaamheden Molenstraat

Gepubliceerd: 09-08-2022
Molenstraat BredaVan 29 augustus tot en met 15 november 2022 zijn er wegwerkzaamheden in de Molenstraat. Delen van deze straat zijn dan tijdelijk afgesloten. Nieuwe Veste blijft bereikbaar via de ingangen in de Molenstraat en de St. Janstraat. Er komt bovendien tijdelijk een extra ingang aan de Oude Vest. 

Bezoekers die gebruik maken van bijvoorbeeld een rollator, rolstoel, scootmobiel of wandelwagen kunnen in het gebouw naar binnen via de St. Janstraat en Oude Vest. Bij beide ingangen kan er gebruik worden gemaakt van een lift.

Route gebouw 
De bibliotheek, leslokalen, zalen, horeca Bomen, Makersbase, Kober Vestetuin en de Volksuniversiteit zijn bereikbaar. Kijk op de borden met bewegwijzering voor de handigste route.

Veranderingen Molenstraat
De Molenstraat wordt een voetgangerszone, zonder vaste tijden voor laden en lossen. Fietsen is wel toegestaan. Tijdens de wegwerkzaamheden wordt het wegdek verhoogd. Dit komt gelijk te liggen met de stoep. Na de werkzaamheden is de Molenstraat beter toegankelijk voor voetgangers. 

Fietsen
Kom je met de fiets? Er komt een tijdelijke extra fietsenstalling op de hoek van de Molenstraat en de Oude Vest. Ook de bestaande fietsenstalling aan de Oude Vest blijft gewoon bereikbaar.

Werkzaamheden Molenstraat, Nieuwe Veste blijft bereikbaar


Molenstraat (Google Maps):