Nieuws »  Zomerkamp -VOL-

Zomerkamp -VOL-

Gepubliceerd: 28-05-2020
Alle kinderen verzamelen!!!
Van 17 t/m 20 augustus is het tijd voor: Nieuwe Veste Zomerkamp!
Voor kinderen vanaf 7 t/m 12 jaar.

Wat gaan we doen?
Vier dagen werken én spelen van 9.30 tot 15.00 uur.  We gaan o.a. muziek maken, dansen, fotograferen, vloggen, ontwerpen, bouwen en toneel spelen.  
In het begin van de week krijg je verschillende workshops. Onze vakdocenten helpen je om jouw talent te ontdekken. De groepen zijn niet te groot, zodat er persoonlijke aandacht is voor elk kind.  

We lunchen elke dag gezellig samen en tijdens de inloop en lunchpauze is er volop tijd om buiten te spelen of andere leuke spelactiviteiten te doen. Even lekker chillen of een stripboek lezen mag natuurlijk ook.
Op de derde en vierde dag werk je verder met muziek, dans, theater en de Makersbase en op de laatste dag maken we vlogs of een presentatie over deze week!

Belangrijk:
Neem iedere dag je eigen lunchpakket en iets te drinken mee en zorg dat je makkelijk zittende kleding aan hebt die vies mag worden! 
Heb je vorig jaar ook meegedaan aan het Zomerkamp? Vond je het ook zo leuk en wil je weer meedoen? Dat kan natuurlijk én de workshops zijn weer helemaal nieuw en anders.

Het Zomerkamp wordt samen met Kober Vestetuin georganiseerd. Zij zijn alle dagen aanwezig.
Inloop voor het zomerkamp is vanaf 08.30 uur mogelijk.

Prijs: 135 Euro,-
 
Zomerkamp is volgeboekt! Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.