Nieuws »  Zomerkamp

Zomerkamp

Gepubliceerd: 09-06-2021
Alle kinderen verzamelen!

Van 30 augustus t/m 2 september is het weer tijd voor: Nieuwe Veste Zomerkamp.

Nieuwe Veste Zomerkamp is speciaal voor basisschoolkinderen van 7 - 12 jaar uit Breda e.o.

Na het succes van vorig jaar gaan we deze zomer ook weer 4 dagen creatief aan de slag met muziek maken, rappen, dansen, fotograferen, vloggen, ontwerpen, bouwen, toneel spelen en nog meer.
Je gaat in verschillende workshops o.l.v. vakdocenten veel ontdekken, samenwerken en je creatieve talenten ontwikkelen. De groepen zijn niet te groot, zodat er persoonlijke aandacht is voor elk kind en .de groepsindeling wordt zoveel mogelijk op leeftijd gemaakt.  

We lunchen elke dag gezellig samen en tijdens de inloop en lunchpauze is er volop tijd om buiten te spelen of andere leuke spelactiviteiten te doen. Even lekker chillen mag natuurlijk ook.
Op de laatste dag(en) werken we samen aan verschillende eindpresentaties zoals een expo, filmpje en/of korte presentatie aan de ouders en broers/zussen*.

Heb je vorig jaar ook meegedaan aan het Zomerkamp? Vond je het ook zo leuk en wil je weer meedoen? Dat kan natuurlijk én de workshops zijn weer nieuw en anders.
 
Belangrijk:
Het zomerkamp zal dit seizoen deels plaats vinden bij Nieuwe Veste en deels op locatie bij Podium Bloos.

Neem iedere dag je eigen lunchpakket en iets te drinken mee en zorg dat je makkelijk zittende kleding aan hebt die vies mag worden!

Het Zomerkamp is in samenwerking met Kober Vestetuin. Hier is alle dagen iemand aanwezig, vanaf 08.30 tot 15.00 uur.
Daarmee is er voor kinderen een extra plek waar ze terecht kunnen en hebben we extra ondersteuning tijdens de workshops.

Nieuwe Veste en Podium Bloos
7 - 12 jaar
Prijs:  € 137,50
Is het om financiële redenen niet mogelijk om deel te nemen aan het Zomerkamp? Neem dan contact op met Jeugdfonds Cultuur.