Nieuws »  Zomerpareltjes -  Dress up verlengd tot 30 september!

Zomerpareltjes -  Dress up verlengd tot 30 september!

Gepubliceerd: 01-06-2022
Expositie Zomerpareltjes -  Dress up Verlengd!
De zomer is weer in zicht. Het leukste van de zomer is misschien wel het moment dat je je zomerkleding uit de kast haalt, zonder jas naar buiten stapt en flaneert door de straten van de stad! Wij maken een verzameling van outfits die de diversiteit van onze stad laat zien. We zien vooral graag kleding die iets zegt over wie je bent. Of je nu uit Breda komt, Marokko, Suriname, Teteringen, Turkije, Ghana, Oekraïne of een andere plek op de wereld.
 
Van 14 juli tot 30 september exposeren we de meest toffe, originele en kleurrijke outfits in de expositieruimte van Nieuwe Veste. Kledingstukken vanuit alle windstreken en variërend van stoer, opvallend en extravagant tot klassiek, traditioneel of verhullend. Alles kan: eigen ontwerp, zelfgemaakt, gerepareerd, gekoesterd, pas gekocht of bewaard voor een speciaal moment. Wij laten bovendien ook de verhalen van de dragers en makers achter de kledingstukken zien!

Meedoen aan deze expositie?
Gedurende de expositieperiode blijft het mogelijk om mee te doen. Op de lege hangers in de expositie is ook plaats voor jouw outfit en verhaal.
Mail een foto van je outfit naar c.verwaaijen@nieuweveste.nl 
Wil je je liever telefonisch aanmelden?  Bel dan met Cécile: 06-10347293 of met Susan: 06-38779636.

Dress up Give away
Misschien heb jij nog een prachtige outfit die niet meer past bij je huidige kledingstijl of al jaren in je kast hangt te pronken zonder dat iemand dat ziet? Je kunt een ander hier misschien wel heel blij mee maken. Sommige kledingstukken zijn zo speciaal, die moeten gewoon gedragen worden! Bovendien draagt het doorgeven van kledingstukken bij aan een duurzame wereld. Gedurende de expositieperiode van deze expositie is het voor iedereen mogelijk om een kledingstuk gratis mee te nemen van dit rek. Je mag een nieuw item terughangen maar dit is niet verplicht. Alles mag: zelf gekocht, ooit gekregen, hand gemaakt of bewaard voor een speciaal moment. We zijn benieuwd welke zomerpareltjes er tot 30 september worden doorgegeven.

Expositie: Dress up!
Expoperiode: 14 juli tot 30 september 2022
Waar: Expositieruimte Nieuwe Veste, Breda
Deelname: gratis
Aanmelden: kan nog steeds!
Outfit ophalen: vrij 30 september tussen 16 en 20 uur - Nieuwe Veste, Molenstraat 6, Breda.
 
We zien ernaar uit om jouw outfit binnenkort in ontvangst te nemen!

Let op: de expositie start bij de expowand entree Molenstraat maar loopt door naar de Muziekgang op etage 2.

Team Zomerpareltjes


Elizabeth, herinneringsjurk


Dalia marharita, Campeche jurk


Sherwan, zomeroutfit


Nanda, jurk met papegaaien