Nieuws »  Zomervoordeel met de BredaPas

Zomervoordeel met de BredaPas

Gepubliceerd: 27-07-2022


Heb je een laag inkomen en wil je toch graag sporten of cultuursnuiven? Dan kun je een tegemoetkoming in de kosten goed gebruiken en kom je wellicht in aanmerking voor een BredaPas.
Er is van alles mogelijk met de BredaPas. Er zijn bijvoorbeeld deze zomer allerlei leuke activiteiten voor kinderen, zoals het Brakkenfestival, zomerkampen, sport activiteiten, workshops een bioscoopbezoek en nog veel meer. Ook voor volwassenen is er van alles te doen.

Na de zomer biedt de pas kortingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld sport- en culturele activiteiten voor kinderen.

Onze nieuwe lessen en cursussen op het gebied van muziek, dans, theater, beeldend en meer, starten weer vanaf september. We hebben een top aanbod samengesteld en met de BredaPas kun je een bijdrage in de kosten van de cursussen en lessen voor kinderen krijgen. Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt? Dan kun je contact opnemen met Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda.

Als je een BredaPas hebt is een bibliotheekabonnement voor jou en je huisgenoten gratis.
Met dit abonnement heb je naast toegang tot onze boeken ook toegang voor de online bibliotheek met o.a. e-books en luisterboeken. Daarnaast nog tot de tijdschriftenbieb en 160 online cursussen om jezelf verder te ontwikkelen.

Naast korting voor de kinderen kun je zelf ook korting krijgen bij deelnemende organisaties, je kunt per kalenderjaar een vergoeding aanvragen tot 75 euro per volwassene.