Nieuws »  ZorregDaggeDurBijBand 2.0

ZorregDaggeDurBijBand 2.0

Gepubliceerd: 11-01-2019
Zorreg Dagge Dur Bij Band!

Op zaterdagmiddag 9 februari is het tijd voor de ZorregDaggeDurbijBand 2.0! Een ongedwongen middag waarop blaasmuzikanten en slagwerkers uit alle geledingen van Breda bij elkaar komen om een aantal carnavalskrakers te spelen. Daarnaast studeren we ook het winnende carnavalslied van 2019 in. Benieuwd hoe het is om in een carnavalsband te spelen? Dan is dit jouw kans! Het gezamenlijk spelen van de ingestudeerde nummers op de Grote Markt in Breda is onderdeel van het programma, dus je kunt gelijk de mensen aan het hossen krijgen!
 
Nieuwe Veste en de Bredase Federatie voor Carnavalsverenigingen hebben de handen ineen geslagen om een extra impuls te geven aan het uitoefenen van Live carnavalsmuziek door alle generaties in de gemeente Breda. Ervaar hoe het is om met andere mensen samen muziek te maken. Nu eens met collega’s die je wellicht nog nooit eerder had ontmoet of neem juist de buurman/-vrouw van je eigen vereniging mee.
 
Onder leiding van docenten van Nieuwe Veste en coaches uit het carnavalsveld wordt het mooie combinatie van vlijtige arbeid en plezier. Want in je eentje muziek maken kan fijn zijn, maar met meerdere samen blazen brengt het echte feest.
 
We werken in verschillende groepen, die zijn samengesteld op leeftijd en/of voorkeur van het repertoire. Heb je interesse? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Je ontvangt via een e-mail meer informatie en hoe je eventueel al aan bladmuziek kunt komen.
 
Tijdschema:
 
13:00 uur: Inloop Nieuwe Veste & welkom
13:30 uur: Sessie 1
14:15 uur: pauze
14:45 uur: Sessie 2
15:30 uur: in optocht naar de Grote Markt
16:00 uur: Slotmanifestatie op de Grote Markt