Samen met » Kamermuziek 2018 - 2019 » 22 februari 2019: Karin Strobos, Julia Tom en Hanna Shybayeva

22 februari: Karin Strobos, Julia Tom en Hanna Shybayeva

Drie musici bundelen hun krachten in een opvallend ensemble.
Naast hun individuele solocarrières willen Karin, Julia en Hanna als trio ook graag andere facetten van hun vakmanschap aan het publiek tonen. De musici brengen het publiek heel dicht bij de oorspronkelijke, volkse bronnen van de muziek en weten het programma met verve aan elkaar te praten. Laat u meenemen in de fascinerende wereld van het lied en de volksvertellingen door deze musici. 
Sopraan Karin Strobos kreeg in 2011 de kans in te vallen bij De Nationale Opera. En daar kreeg zij lovende kritieken voor. Het werd de start van een internationale carrière.
De Amerikaanse celliste Julia Tom studeerde aan de Juilliard School of Music in New York en is sinds 2010 lid van het Koninklijk Concertgebouworkest, waar zij de Prix de Salon ontving. De in Minsk geboren pianiste Hanna Shybayeva, is lid van het New European Ensemble, dat wordt gezien als een van de meest innovatieve ensembles voor nieuwe muziek. Zij won vele prijzen op internationale concoursen en treedt regelmatig op tijdens internationale festivals, in solorecitals en met orkesten.


 
Uitvoerenden
Karin Strobos, sopraan
Julia Tom, cello
Hanna Shybayeva, piano
 
Programma
werken van o.a. Béla Bartok, Luciano Berio, Manuel De Falla, Leoš Janáček en Robert Schumann

Ga naar Kaartverkoop voor een ticket of ga naar Abonnement om een abonnement te nemen op alle Kamermuziek concerten.