Projecten

Agenda - UITpunt Breda

De Consulent Amateurkunst organiseert verschillende activiteiten om het culturele veld van Breda te ondersteunen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de bijeenkomsten voor de komende periode.

Heb je een activiteit die je graag in de agenda van de stad Breda vermeld ziet staan? Meld deze activiteit dan aan voor UITpunt Breda. Via deze link vind je meer informatie over hoe je je activiteit kan aanmelden.


 

Speciaal voor amateurkunstenaars en hun verenigingen/stichtingen wordt op maandagavond 2 december een netwerkbijeenkomst georganiseerd. Deze vindt plaats bij Nieuwe Veste en de avond staat geheel in het teken van jouw Droomprojecten. Aan de hand van nieuwe inzichten, praktijkvoorbeelden van iktoon* en het delen van elkaars kennis kom je dichter bij je eigen droomproject! Hoe mooi is dat!

Programma
19:00 – 19:20 uur: Inloop
19:30 – 19:45 uur: Welkom en uitleg Iktoon
19:45 – 20:00 uur: Uitleg over wat MOOIWERK voor jouw kan betekenen
20:00 – 20:30 uur: Brainstorm over ‘Wat is jouw droomproject?’
20:30 - 20:45 uur: pauze
20:45 - 21:15 uur: Korte presentatie ‘droomprojecten’

Locatie: Balletzaal Nieuwe Veste, Molenstraat 6 Breda

Aanmelden: Aanmelden kan tot 27 november door een e-mail te sturen naar amateurkunst@nieuweveste.nl. Vermeld hierin je naam en de naam van je vereniging of discipline en met hoeveel personen je aanwezig bent.